Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/i-maj-vil-jeg/

I maj vil jeg …

i-maj-vil-jeg

Tænk at det allerede er blevet maj måned. For os betyder det at vores lange rejse er ved at nærme sig hjemrejse tidspunktet, for halvdelen af denne måned danner rammen for sidste del af vores fantastiske 4 måneders lange rejse i Asien og den anden halvdel skal vi stornyde hjemme i Danmark, som vi ærligt talt også glæder os ret så meget til at komme hjem til efterhånden.

Familie og venner savnes og det kribler i fingrene for at komme i gang med nye projekter. Der er vist også en del legetøj, som også trænger til at blive leget med, lytter jeg mig til ;)

I maj måned vil jeg/vi;

  • Spise os mætte i Malaysisk mad i Penang, som skulle byde på alt det bedste fra det malaysiske køkken
  • Nyde udsigten af temarker, nybagte scones og lækre jordbær i Cameron Highlands – har længe drømt om at bage disse scones snart.
  • Shoppe lækkert nyt tøj i Kuala Lumpur – temmelig tiltrængt for rejsegarderoben er ved at være godt slidt.
  • Kramme alle dem vi savner rigtig meget, når vi kommer hjem ♥
  • Fremkalde billeder og finde på et eller andet sjovt fotoprojekt fra vores rejse.
  • Fejre Johan og Julies 2×6 års fødselsdag for familie og børnehavevenner
  • I gang med det (for os) forholdsvis store haveprojekt, som pt kun er i tankerne – ihh, hvor jeg glæder mig! Lidt forskellige billeder og tidligere indlæg fra vores have her.
  • Nyde alle de bitte små ting, som plejer at være selvfølgeligheder – som at drikke postevand, vaske eget tøj, sove på egen hovedpude, et køleskab med mad og råvarer og bare være i vores eget hjem igen
  • I gang med at lave en masse mad igen! – jeg har SÅ meget inspiration med hjem her fra rejsen, som skal prøves af og jeg g l æ d e r  mig også bare i det hele taget helt ellevildt meget til at blogge om opskrifter og hverdagsliv igen.
8 kommentarer
  • Tulip skrev:
    1. maj 2015 kl. 13:04

    Ihh hvor vi også glæder os til I kommer hjem, selvom det har været skønt at følge jeres eventyr!

    • Ann-Christine skrev:
      4. maj 2015 kl. 02:10

      <3

  • Dorte skrev:
    1. maj 2015 kl. 13:21

    Lyder som en dejlig maj måned både ude og hjemme og stort med 2×6 års fødselsdag – så må skolestart jo vente lige om hjørnet. Min maj måned skriver jeg lidt om lige her KH Dorte

    • Ann-Christine skrev:
      4. maj 2015 kl. 02:16

      Ja, det bliver og er en dejlig måned at tage hul op og ja, der er jo vist noget med skole i midten af august ;)
      Men først en lang og dejlig sommer, og så er der jo vist noget med skoletasker og den slags der skal på plads i løbet af sommeren
      Kh AC

  • Mutti skrev:
    1. maj 2015 kl. 20:30

    Åh ja! Nu er der ikke længe til at vi ses igen :-) Det ser vi meget frem til! Og hvor har det været spændende at følge jeres rejse, og i har jo noget til gode endnu! Glæder os til at se med, men allermest glæder vi os til at se jer!!

    • Ann-Christine skrev:
      4. maj 2015 kl. 02:17

      Der er mange dejlige oplevelser endnu, og jeg synes godt nok at tiden er fløjet afsted her på rejsen. Vi har så vildt mange oplevelser med hjem og har virkelig nydt det.

  • Mette skrev:
    2. maj 2015 kl. 07:19

    Fantastisk med jeres rejse. Har fulgt med på sidelinien i lang tid.
    Vi er ved at planlægge en rejse på 3,5 mdr rundt i sydamerika. Så har lige et par spørgsmål til en rejseekspert med børn. Mine drenge vil være 5 og 7 når vi rejser.
    Hvad har i med af elektronik til både børn og voksne – ipad, camera, video osv?
    Hvor meget kan børnene bære i deres rygsække?
    Hvor lang tid gik der før i var nede i gear allesammen? Tænker det er en omvæltning at have masser af tid og ro, og få en form for hverdag til at fungere under omskiftelige rammer.

    • Ann-Christine skrev:
      4. maj 2015 kl. 02:29

      Ej, hvor lyder det skønt med sydamerika.
      Jeg arbejder mens vi rejser, så derfor har jeg min mac med. Derudover har vi lidt forskelligt elektronik med iPad, Martins og min iPhones hver, mit kamera (Nikon d7100).
      Vi kunne sagtens undvære iPad på rejsen og iPhones bruger vi en del. Vi køber telefonkort i de lande vi er i, og det er skønt at være online til kort, tripadvisor osv. Faktisk så har Johan og Julie slet ikke brugt elektronik de sidste to-tre måneder. (de plejer at måtte spille/se netflix 30 min om dagen ca) Det har været en øjenåbner at være helt uden og det har virkelig været smaddersundt for dem – det må jeg lige skrive et indlæg om på et tidspunkt. Men det kan altså anbefales.
      Vi har haft kortspil, Uno, yatzy, tegneting osv med, og det har været rigtig godt og sjovt for os alle at være sammen om.
      Vi har ikke brugt rygsække, men kufferter med hjul under, så jeg vil søge vejledning til det hos fx Spejdersport.

      Vi var ret hurtigt nede i gear, Martin og jeg. Men for børnene skete den store forandring, da de stoppede helt med at bruge iPad og elektronik. Børn er forskellige, men for vores gav det så meget ro, nærvær og var fantastisk for deres fantasi og evne til at lege med nærmest ingenting.

      Og så kan jeg virkelig varmt anbefale at lave en form for blog imens I rejser. Det kan evt være en der er er lukket og kun til jeres eget brug, men det er en rigtig fin en måde at dele lidt med de der hjemme og selv holde lidt styr på billeder og oplevelser.
      Spørg endelig igen, hvis der dukker noget op :)
      Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.