Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/juni-2015/

I juni glæder jeg mig til …

Juni

Selv om regnen trommer mod ruden og det langt de fleste dage i øjeblikket føles mere som efterår end som årets første sommermåned, så kommer vi ikke uden om at juni også er lig med søde danske jordbær, rabarber, danske asparges og meget andet sommerlækkert fra haverne.

Og selv om jeg virkelig drømmer om lunt sommervejr, så nytter det jo ikke særlig meget at brokke sig over vejret – så i stedet laver jeg her en rar plan for alle de skønne små ting, indretningsprojekter, oplevelser, festligheder og rejser som jeg vil fylde i min juni måned …

I juni glæder jeg mig til …

  1. At have inviteret min søster, svoger og niece på pizzaer i aften, og at skulle bage pizzaerne på vores nye pizzasten, som jeg købte i Salling i weekenden.
  2. Forkæle Martin med brunch den 5 juni på fars dag. Vi er nok ude i enten pandekager, egg benedict eller hvad jeg nu finder på af morgenmad/brunch
  3. At fejre mine svigerforældres guldbryllup med en forlænget weekend i det sønderjyske
  4. Holde ferie i Disneyland Paris med familien i 5 dejlige dage – 2015 er for os det vildeste rejseår til dato, og jeg synes det er intet mindre end toplækkert at være kommet hjem fra 4 måneders rejse, for lige at lande i Aarhus og så tage til magiske Disneyland efterfølgende.
  5. At se og opleve Johan og Julies kommende skole og møde de nye klassekammerater og lærerne. Jeg kniber mig lidt i armen, over at de allerede er så store … det her skete jo lige for et øjeblik siden!
  6. Hverdagshygge med Johan og Julie – med eftermiddagshyggeskål, historielæsning, en tur på biblioteket, legeaftaler, spille spil og ellers bare være sammen.
  7. Juni måned får hurtigt ben at gå på, men jeg satser på at jeg godt kan nå at kaste mig over ‘projekt indretning af soveværelse’
  8. Sælge ud og rydde op i møbler og interiør – elsker når nyindretning kan holdes nærmest omkostningsneutral ved at sælge ud inden man køber nyt (også nyt brugt)
  9. Udforske ‘min by’ Aarhus – jeg har næsten ikke nået at være inde i byen siden vi kom hjem og jeg overvejer at tage en alene dag og så ellers bare gå på opdagelse i byen; en tur på Aros, en frokost i Jægergårdsgade eller i latinerkvarteret, kigge lidt butikker og forbi den allerhyggeligste gade, Møllestien.
  10. I tråd med forrige punkt, så vil jeg også gerne tage Johan og Julie med ind og hente Martin fra arbejde en dag, med picnickurv og så smutte hen i Marselisborg Mindeparken – foretrækker at det dog bliver uden paraply og regntøj.
  11. Lave hjemmelavet hyldeblomstsaft og rabarbersaft 
  12. Prøve at overtale Martin til at vi maler en enkelt væg i stuen pudderrosa – skal nok, i så fald det skal lykkedes, finde på et bedre navn til den nuance … ;)
10 kommentarer
  • Janni Riise skrev:
    2. juni 2015 kl. 11:14

    Puha, jeg synes godt nok at det ville være hårdt at skulle til Disneyland efter 4 mdr. i Asien… Så havde jeg nok bare valgt et hyggeligt sommerhus i Danmark med ro på ;-)

    • Ann-Christine skrev:
      2. juni 2015 kl. 11:38

      Haha, det kommer nok også an på hvor aktiv en 4 måneders rejse man har haft ;)
      Vi har ikke følelsen af være det mindste overanstrengt det sidste lange stykke tid i Asien, men har bare råhygget, slappet af og oplevet i langsomt tempo – så den kommende ‘aktive ferie’ med fuld drøn på oplevelserne, ser vi kun frem til – selv om sommerhusferie nu også er vældigt rart! Vi storglæder os til Disneyland, så det giver helt sommerfugle i maven :)

  • Sofie skrev:
    2. juni 2015 kl. 11:15

    Det lyder da som nogle super gode idéer.
    Du lokkede lidt med indlæg med tips til at rejse i Asien i forhold til hvordan man undgår forskellige ting osv.
    Er det noget du stadig påtænker at smide op? :D

    Mvh Sofie

    • Ann-Christine skrev:
      2. juni 2015 kl. 11:39

      Ja, det kan du tro – jeg er lige lidt bagud med den del, men jeg har det på min liste. Sig endelig til hvis det er noget bestemt du tænker på, som jeg skal huske at have med :)
      Kh AC

  • Cecilie skrev:
    2. juni 2015 kl. 18:36

    Jeg elsker simpelthen din blog – den er så smuk og fuld af liv!
    Jeg kan ikke vente til jeg en dag får råd til at købe din bog, eller måske får den i gave… skal snart flytte hjemmefra, så jeg ville elske at kunne lave skøn mad med din bog i hånden!

    Vil du ikke fortælle lidt om hvordan det rent økonomisk kunne lade sig gøre at rejse i 4 måneder? Havde I sparet op inden eller hvordan? Du fik vel stadig løn på rejsen eftersom du stadig bloggede :-)

    • Ann-Christine skrev:
      3. juni 2015 kl. 09:32

      Hej Cecilie,
      Tusind tak for din søde hilsen. Hvor ville det da være dejligt hvis du fik min bog i indflyttergave :) Rigtig god fornøjelse med flytningen, jeg håber du kommer godt på plads i dit nye hjem.
      Jeg skriver det lige på listen med opdatering fra rejsen :)
      Kh AC

  • Henriette skrev:
    3. juni 2015 kl. 08:16

    En dejlig måned venter forude og det er nogle dejlige ting du lister op. Det er meget inspirerende!
    Spændende projekter og oplevelser

    God juni til dig og din familie

    • Ann-Christine skrev:
      3. juni 2015 kl. 09:35

      Tusind tak og rigtig dejlig juni til dig også :)

  • Annette Lizak skrev:
    10. juni 2015 kl. 18:01

    Nyder din blog hver dag! … Stor respekt! … Ha ha – Hvis Martin køber pudderrosa ?.. må han være alle pengene værd! God juni til alle jer!

    • Ann-Christine skrev:
      12. juni 2015 kl. 14:46

      Ha ha, det mener han også selv ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.