Æbleskiver med chokolade

Johan og Julie har fået hvert et fint lille vendespil af nisserne her til morgen. Når jeg henter dem i eftermiddag har vi planer om julemusik, tændte kalenderlys, hygge med et spil vendespil og så drømmer jeg lidt om at lave en lille mini portion æbleskiver med chokoladeoverraskelse, som dem vi fik for et par weekender siden.

Opskriften på æbleskiver finder du her. Lige inden æbleskiverne vendes rundt kommer man blot et lille stykke chokolade i midten.

Har I planer om julehygge i dag?

Print Friendly
Relaterede indlæg:

8 kommentarer til Æbleskiver med chokolade

 1. Bettina Holst skriver:

  Aii en god idé. Hvorfor har man dog ikke selv tænkt den tanke ?. Synes ellers jeg kommer chokolade i alt hvad jeg snige mig til. Tak for opskriften :-)

 2. Heidi skriver:

  Det lyder som en herlig eftermiddag, I har i vente :O) Æbleskiver med chokolade det er jo som at høre englene synge – skal helt sikkert på weekendens julehygge-to-do-liste :O) Rigtig god eftermiddag til jer!

  • Ann-Christine skriver:

   Det var rigtig hyggeligt og det lyder også som en dejlig julehyggeweekend du er ved at planlægge :)
   Ha´ en skøn december torsdag

 3. Sidsel skriver:

  Lyder som en rigtig hyggelig juleeftermiddag. Vi har ikke planer om særlige juleaktiviteter i dag, men hver aften efter baddet hygger vi med klementiner og måske en enkelt småkage og synger julesange – og jeg insisterer på at vi også synger julesalmer (alle vers!), synes lissom det er en del af opdragelsen, og så gør det julegudstjenesten knap så kedelig når man kan synge lidt med :)

  • Ann-Christine skriver:

   Ej, hvor lyder det hyggeligt. En dejlig lille tradition og god ide at få sunget julesalmer også, det er nemlig rigtigt at så er det sjovere at danse om juletræ, være i kirke juleaften osv. Det vil jeg gøre mere af herhjemme :) Tak for inspirationen!
   Kh Ann-Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>