Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/bananpandekager/

Bananpandekager

Vi har to dage i træk spist disse dejlige bananpandekager med havregryn.

De er virkelig skønne og bliver spist med stor fornøjelse, jeg elsker bananpandekager med skyr eller græsk yoghurt til, friske bær eller anden frugt og lidt nødder.

Hvis man skulle være så heldig at have et par bananpandekager i overskud, så smager de også fantastiske kolde og er perfekt til en lille madpakke.

PT15M

Bananpandekager

2-4 pers.     15 min.
2-4 pers.
Ingredienser
  • 2 modne bananer
  • 3 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl groft mel (kan erstattes med mandelmel eller anden nøddemel)
  • evt 1/2 tsk kardemomme, vaniljepulver eller kanel
  • smør
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

valdemarsro youtube

Se videoen, hvor jeg laver opskriften her >>
 
Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, krydderi, mel og salt. Varm panden op og kom en klat smør på. Kom pandekagedejen på i klatter med en spiseske. og vend dem når de er stegt på den ene side.

Server straks og brug den toppings du foretrækker. Vi serverede dem med skyr, honning, hakkede nødder og friske blåbær og jordbær

Toppingsforslag til bananpandekager

  • Skyr, græsk yoghurt eller ymer.
  • Friske bær, rabarberkompot, mynte, honning eller sirup, melon, fersken, figner, æble eller pæretern, hakkede nødder, frø og kerner
  • Kombinationen af bananskiver, peanutbutter, honning og en smule grofthakket chokolade er også en vinder

P.S. mel/mandelmel kan godt undværes, så skal der blot et æg mindre i dejen