Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-cupcakes/ Afternoon tea Cupcakes og Muffins, Fødselsdag, Kager, Kager og søde sager

Tripple chokolade cupcakes

Disse chokolade cupcakes er bogstavlig talt fyldt til randen med chokolade. Mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade i en skøn forening. Man kunne også snildt komme en håndfuld pecannødder i, det vil være et skønt twist på opskriften, som jeg selv vil prøve næste gang.

PT30MPT15M12

Chokolade Cupcakes

Tid i alt30 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed3 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 230 g sukker
  • 3 æg
  • 0,33 tsk vaniljepulver, eller en hel vaniljestang
  • 175 g mørk chokolade
  • 150 g smør
  • 40 g kakao, usødet
  • 160 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 0,50 tsk salt
  • 2 dl mælk
  • 100 g mørk chokolade, hakket, alternativt mælke- eller hvid chokolade
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk vanilje, sukker og æg luftigt.

Smelt smør i en gryde ved lav varme og når alt smørret er smeltet, tages gryden af varmen.

I den varme smør røres 175 g mørk chokolade i og det røres godt rundt til al chokoladen er smeltet.

Chokokoladesmøret røres i æggesnapsen sammen med mælk.

I en ren skål blandes mel, salt, kakao og bagepulver og næste al den lækre hakkede chokolade vendes deri (gem en smule til at drysse over til sidst. Melblandingen røres i chokolademassen.

Fordel dejen i 12 muffinsforme af papir, som gerne er placeret i en fast form og drys det sidste hakkede chokolade over alle muffins.

Bag chokolade muffins i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 17-19 minutter.