Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/cookies/ Cookies og Småkager Juleopskrifter, Julesmåkager, Kager, Kager og søde sager, Studenterfester og studenterkørsel

Cookies

Her får I min yndlingsopskrift på cookies ♡

Det er de lækreste cookies med chokolade og nødder. De er super nemme at bage og så er de på en og samme tid, både sprøde og chewy.

Helt og aldeles uimodståelige lækre.

Min opskrift på cookies med chokolade og nødder er nemme og hurtige at bage, så inden for en halv time kan man nyde duften og smagen af de skønneste cookies.

Prøv også: min opskrift på kanelsnegle >>

Cookies med chokolade og nødder
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT20M16
Ingredienser
  • 150 g smør, stuetemperatur
  • 100 g sukker
  • 100 g brun farin
  • 1 æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,50 tsk vaniljesukker
  • 0,50 tsk flagesalt
  • 130 g hasselnødder
  • 130 g mørk chokolade, grofthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk smør, sukker og farin, til det er luftigt, og pisk derefter ægget i.

Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen, sigt det i dejen og rør det godt sammen.

Rist hasselnødderne på en tør varm pande, til hinderne begynder at sprække. Kom hasselnødderne i et rent klæde og brug det til at gnubbe alle hinderne af. Hak derefter hasselnødderne groft

Hak de ristede hasselnødder og vend dem godt rundt i dejen sammen med chokoladen.

Form runde kugler på størrelse med en lille golfbold og sæt dem med god afstand mellem hinanden på to bageplader med bagepapir. Giv kagerne et lille tryk, så de flader en smule ud.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 13-15 minutter, til de er gyldne, men stadig lidt bløde i midten.

Lad dem køle lidt af på bagepladen, inden de sættes på en bagerist.