Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/egg-florentine/

Egg Florentine

Forskellen på Egg Benedict og Egg Florentine er den røgede laks i Egg Florentine, som afløser den salte skinke eller bacon og spinat – som man jo faktisk nærmest ikke kan se på billederne her, pga den gavmilde store skive laks. Men den er der, spinaten!

PT20M

Egg Florentine

2 pers.     20 min.
2 pers.
Ingredienser
  • 1 english muffin
  • 2 stykker god koldrøget laks
  • 2 æg
  • 1 portion Hollandaisesauce
  • 2 håndfulde frisk babyspinat
  • salt og peber
  • frisk purløg
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Jeg bager først de lækre english muffins efter denne opskrift. De kan sagtens fryses ned, så der er til andre morgenmadsmåltider.

Hollandaise og pocheret æg tilbereder jeg efter denne opskrift og spinaten giver jeg en hurtig opvarmning på en varm pande, så den bare lidt klasker sammen og så smager jeg den blot til med salt og peber. Herefter er det ellers bare at anrette den lækre tallerken med en halv english muffin, et stykke laks på hver, et pocheret æg og et par skefulde hollandaise. Jeg drysser med rigeligt purløg – det ser lækkert ud og så giver den et lille løft til retten, som jo ellers kan være i den tungere ende.