En hilsen fra bærfolket – bog af Lene Kaaberbøl

I fredags fik vi leveret en oplevelseskurv med en dejlig bog, et varmt lækkert tæppe, marmelader, kiks, lommelygte og den bedste te jeg længe har smagt. En gave fra Den Gamle Fabrik. Der var lagt op til en rigtig hyggestund sammen med Johan og Julie. Vi har haft besøg af Moster og Onkel hele weekenden, så først søndag satte vi os under tæppet om eftermiddagen og læste bog. Vi tager den i bidder, så igen i dag var der endnu en hyggestund med højtlæsning af det eventyrlige univers med bærfolket, deres eventyrer og oplevelser.

Jeg elsker det univers som Lene Kaaberbøl er helt unik til at skabe. Det er ikke så mange år siden at jeg læste hele serien med Skammerens Datter, faldt over bogen på besøg hos børnenes kusine, som dengang læste den. Jeg bladrede lige i den og kunne ikke ligge den fra mig igen.

Jeg elsker at stimulere børnenes fantasti, fortælle dem historier og give dem små glimt af noget magisk i deres verden. Bogen her giver en god bund for mange flere selvfortalte historier – og jeg er sikker på, at den godt kan tåle en genoplæsning til sommer i bærsæsonen.

Jeg bliver også inspireret af historie fortælling på blogs, se bare her hos Lisbeth. Magisk med nisser blandt græsstråene i haven.

P.S. Bogen om bærfolket kan også downloades helt gratis her på iTunes

Print Friendly
Relaterede indlæg:
Dette indlæg blev udgivet i Små glimt. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til En hilsen fra bærfolket – bog af Lene Kaaberbøl

 1. Øglemor skriver:

  Ja, det er ret vildt så god den te er. Blev totalt overrasket (glædeligt), da jeg lavede en kande forleden. Når posen engang er tom, skal jeg helt klart ind i Østerlandsk tehus efter mere. Mmmm.

 2. Hvor er det fantastisk, at Lene Kaaberbøl har skabt endnu et (og denne gang ægte “lækkert”) univers.. Det er hun godt nok skarp til. Og sikke en lækker gave!

 3. Kamilla Olsen skriver:

  Sikke dog en lækker gave. Hvordan kan det være du modtog den?
  Kh Kamilla

  • Ann-Christine skriver:

   Det var Den Gamle Fabrik´s PR afd som skrev og spurgte om de måtte sende mig en gave. Og det måtte de da selvfølgelig gerne :)

 4. Marianne skriver:

  Hvor hyggeligt :0) Jeg fik også lige anbefalet bogen i weekenden. Hvad hedder teen? Jeg er altid på jagt efter en god te. Er for tiden vild med Kusmi teen Imperial Label, som er en grøn te med bl.a. lakridsrod og appelsin.

  • Ann-Christine skriver:

   Cool Mint, og den kommer på bloggen i morgen med sit helt eget indlæg, så god er den :) Uiii, din kusmi te lyder også fantastisk

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>