Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/farserede-squash-bulgur/

Farserede Squash med bulgur

Farserede squash er fuldstændig lige som farserede peberfrugter en rigtig herlig 80´er klassiker.

Her har jeg spicet de farserede squash op med bulgur og en lækker krydret lammefars – og ikke mindst toppet dem med granatæble, bredbladet persille og en skøn lille nem dressing. Og så er vi jo nærmest væk fra den danske firserklassier og ovre i det lækre mellemøstlige køkken i stedet.

Jeg kunne i hvertfald snildt forestille mig at den sagtens kunne gå an på de kanter med en lækker omgang grønne retter til. Der er et par stykker af jer, der fortæller om masser squash i haven i disse dage – og hvor lyder det lækkert! Opskriften er lavet ud fra de små økologiske  supermarkeds størrelser – men kan snildt bruges på større squash også.

Temmelig lækkert og en dejlig nem hverdagsret – få en masse ideer og inspiration her til skønt tilbehør til. 

PT30M

Farserede squash med bulgur

2-4 pers.     30 min.
2-4 pers.
Ingredienser
  • 250 g hakket lammekød
  • 1 dl. færdig bulgur – klar til servering
  • 1 lille løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, knust og finthakket
  • 1 lille æg
  • 40 g ristede pinjekerner
  • 50 g finthakket persille
  • ½ tsk. chiliflager
  • ½ tsk. spidskommen
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 squash
  • Tilbehør:
  • Tahin rørt i lidt yoghurt
  • Persille
  • 3 spsk. granatæble
  • 2 spsk. ristede pinjekerner
Udskriv opskrift
30 min.
Fremgangsmåde

Rør farsen godt sammen, og rør tilsidst bulgur i.

Flæk squash´ne på langs, skrab det bløde midterstykke ud og fyld dem med fars.

Bages på bagepapir eller et smurt ovnfast fad ved 175 grader i ca. 15-20 minutter.

Dryp lidt tahindressing over og drys med finthakket persille og granatæblekerner.