Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/flapjack/ Afternoon tea Cookies og Småkager, Eftermiddagssnack, Kager, Kager og søde sager, Kiks

Flapjack

Flapjack er en herlig hapser og dejligt nemme at bage – fx sammen med børnene i køkkenet.

De kan bikses sammen af havregryn, smør, farin og lidt sirup og så kan de derudover opgraderes med hvad man lige har lyst til, jeg forslår lækre valnødder og mørk chokolade i dagens omgang flapjacks.

Perfekte til en kop kaffe, en kop te og en eftermiddagsstund med brætspil og hyggetid. Simpelthen så hyggeligt at samles om – og en perfekt plan for en skøn weekend eftermiddag ♡

Prøv også: min opskrift på fantastiske cookies >>

Flapjack med chokolade
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT20M12
Ingredienser
  • 150 g havregryn, finvalset
  • 30 g mørk chokolade, finthakket
  • 20 g pistaciekerner uden salt, finthakkede
  • 40 g valnødder, finthakkede
  • 100 g brun farin
  • 1 knivspids salt
  • 100 g smør
  • 3 spsk ahornsirup
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Vend havregryn, chokolade, pistacie, valnødder, brun farin og salt sammen.

Smelt smør ved lav varme i en gryde. Tag gryden af varmen og rør ahornsirup og havregrynsblandingen i.

Fordel dejen i en lille form på ca. 20×20 cm beklædt med bagepapir. Glat massen ud og tryk den lidt sammen i fadet.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 18 minutter.

Køl af og skær i firkanter.