Flere hjertekiks til resten af påskeferien

Vi er hjemme igen efter en dejlig påskeferie i Jylland. Vi har set på rigtig mange huse. Om vi har fundet det helt rigtige, kan jeg ikke afsløre meget mere om på nuværende tidspunkt.

I dag har vi nydt det skønne forår i København. Vi har spist langsom morgenmad, lyttet til musik, danset, vasket tøj, læst bøger, cyklet, gået tur, været på legeplads, løst søskendekonflikter, grinet, trøstet, hygget, krammet og kysset. Alt i alt en super dejlig dag.

Hjertekiks er i høj kurs herhjemme, så jeg bager lige en ny portion. Jeg har skrevet om min opskrift på kiksene tidligere. Det er havregrynskiks som jeg ofte laver runde, men efterspørgslen lyder mere i retning af sjove figurer og hjerter.

Print Friendly
Relaterede indlæg:

16 kommentarer til Flere hjertekiks til resten af påskeferien

 1. Inge skriver:

  Det lyder som en rigtig god påskeferie. Lige som den skal være i en børnefamilie :-)

 2. Mette skriver:

  Det er dejligt at have påskeferie, ja ferie i det hele taget. Men det er også rigtig dejligt at læse et blogindlæg fra dig igen, de er et hyggeligt indslag i hverdagen ;-) Tak for en flot, skøn og positiv blog, Ann-Christine

  • Ann-Christine skriver:

   Og tusind tak for en sød og dejlig kommentar, Mette! Jeg glæder mig til at blogge igen, nu efter ferien

 3. Vibeke Lentz skriver:

  Har kigget på kiksene tidligere, de lyder som rigtig gode the og børnekiks? Det er en super god idé at lave dem i hjerter, gør dem virkelig endnu mere indbydende, nu må de prøves-God rest-påske til jer:)

  • Ann-Christine skriver:

   De er et stort hit hos mine børn ihvertfald. Jeg havde helt glemt at jeg har købt en ny udstikker formet som en traktor – så der skal nok bages en ny portion igen senere på ugen ;) Den bliver et k æ m p e hit!

 4. Marina Starcke skriver:

  Det lyder som om I har haft en perfekt påskeferie. Jeg er spændt på at høre mere om huskikkeriet.

  Kiks (kager/brød/pandekager/hvad som helst) er altid et hit i facon så det gør jeg også når jeg orker.

  Forårsklem

  • Ann-Christine skriver:

   Jeg glemmer også nogle gange hvor stort et hit det egentlig er. Og nye forme og figurer gør glæden og overraskelsen ekstra stor. Pandekager, det var en god ide :)

 5. Mette skriver:

  Sikken en dejlig Påskeferie, I har haft.

  Og et travlt program!

  Er lidt spændt på at høre, hvad og især hvor I finder bolig…..

  Nyd den sidste fridag!

  kh, Mette

  • Ann-Christine skriver:

   Vi har stornydt dagen i dag, med en god kombination af udflugter, fart på og total afslapning med tegnefilm og sofahygge. En god afslutning på påskeferien

 6. Mark skriver:

  God idé med at stikke kiks ud i hjerte forme :)
  Det er anderledes end almindelig firkanter og runde.

 7. Sille skriver:

  Bare det at bage med ungerne er altid en dejlig aktivitet. Min datter og jeg skal lige straks til at forberede aftensmaden. Det er nu også super hyggeligt. Drengene og Far er stadig til fodbold – sikkert hundevåde og kolde. Så er det dejligt at komme hjem og bare lade sig forkæle.

  • Ann-Christine skriver:

   Det er så hyggeligt at lave mad med sine børn. Det lyder som en dejlig eftermiddag hos jer! Rigtig god aften til dig :)

 8. Bettina Holst skriver:

  Skøn blog som jeg netop har tilmeldt til – glæder mig til at læse mere om opskrifter, jagten på bolig m.v. (er selv midt i fasen med hus til salg og nyt drømmehus skal findes..leder, venter, utålmodig…) :-)

  • Ann-Christine skriver:

   Velkommen her og tak for den dejlige kommentar :) -og ja, det kan være pokkers svært at være tålmodig og være på boligjagt. Det kender jeg alt til ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>