Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/fyldte-aeg-deviled-eggs/

Fyldte æg med ramsløg og stenbiderrogn – deviled eggs

Fyldte æg – eller på engelsk, deviled eggs – kan varieres på adskillige måder og i dag vil jeg dele tre varianter, som jeg synes er så skønne ved denne årstid og til påskebordet, ikke mindst.

Her ved påsketid er ramsløg i sæson og det samme med den pragtfulde stenbiderrogn. To forårsbebudere og det er lige netop hvad påskeferien også er for mig og min familie – en rigtig skøn forårsferie. Hvor vi nyder foråret, hygger med familie og venner og lever livet udendørs, så vidt vejret tillader det. Prøv også gerne at variere de fyldt æg med tunsalat, purløg og andre krydderurter – altsammen er så dejligt til påskefrokosten.

Rigtig god påske til alle jer ♡

PT15M

Fyldte æg - 3 varianter - deviled eggs

12 stk    15 min.
12 stk
Ingredienser
  • 6 æg
  • 3 spsk mayonnaise
  • 2 spsk cremefraiche 38 %
  • 1 tsk dijon
  • 6 blade ramsløg
  • 1 tsk karry
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 50 g stenbiderrogn
  • salt og peber
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

valdemarsro youtubeSe videoen, hvor jeg viser opskriften her >>

 

Kog æggene 8 minutter. Hæld koldt vand på og lad dem køle af. Pil æggene, del dem i to og tag æggeblommerne forsigtigt ud.

Sæt æggehviderne til side et øjeblik.

Mos æggeblommerne med mayonaise, cremefraiche, en smule dijon, salt og peber til en ensartet masse. Fordel i tre skåle.

Med ramsløg
Stød ramsløg til en grøn pasta og rør i

Med stenbiderrogn
Bland æggeblomme-blandingen med stenbiderrogn

Med karry og spidskommen
Bland æggeblommeblandingen med karry og spidskommen

Kom hver blanding tilbage i æggehviderne – brug evt en sprøjtepose med stjernetyl. Eller blot en lille ske.

Drys med karse, salt og peber – samt evt lidt friskrevet citronskal