aeblegrene_

Jeg har været udenfor og klippe grene af æbletræet, de står nu i vand og jeg håber, at det er muligt at drive duftende æbleblomster frem snart. Jeg har været på gartneriet og købe forårsblomster, Iris og mine favoritter de fine perlehyacinter. Jeg kan også mærke at planer om årets havearbejde sniger sig ind på mig. Det er vist ægte forårstegn, der kommer før naturen helt er klar til det.

foraar

Jeg drømmer om højbede fyldt med duftende og velsmagende krydderurter, flere bærbuske, måske et enkelt frugttræ mere … Jeg finder masser af inspiration til haven på Pinterest og eftersom vores have ikke er særlig stor, men alligevel stor nok – så skal der planlægges nøje, når det både skal være ‘verdens fedeste sted’ at være barn, være kønt at kigge på og være fyldt med spiselige lækkerier. Nedenfor er et lille skærmprint fra mit have-moodboard på Pinterest. (links til de smukke billeder kan I se på Pinterest). Alle mine boards kan I se her.

Bruger I mon også Pinterest til at samle inspiration og lave moodboards?