Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/musli-opskrift/ Brunch Morgenmad

Müsli

Her får I min basisopskrift på müsli eller havreknas som mine børn kalder den.

Hjemmelavet müsli smager forrygende og det skønneste er at man kan jo variere opskriften med lige hvad man har i køkkenskabet af lækre sager, som fx kokosmel, hirseflager, forskellige hakkede nødder og kerner, fx valnødder, hasselnødder, græskarkerner, sesamfrø, hakkede dadler.

Derudover er det også skønt at tilføje forskellige krydderier som vanilje, kanel, kardemomme og lakridsrodspulver.

Prøv også: min bedste opskrift på scrambled eggs >>

PT15MPT15M4

Basisopskrift på musli

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 uger
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 2 dl havregryn, finvalset
  • 50 g mandler, finthakket
  • 1 spsk honning
  • 50 g solsikkekerner
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rist det hele på en pande ved middelvarme, til det tager lidt farve. Rør hele tiden, så det ikke brænder på.

Müsli kan også ristes i ovnen på en bradepande med bagepapir ved 150 grader varmluft i 15-20 minutter.

Opbevares i lufttæt beholder.