Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hindbaersirup-med-vanilje-i-en-raspberry-latte/ Hjemmelavede gaver Sirup

Hindbærsirup med vanilje

Hjemmelavet hindbærsirup er virkelig anbefalesværdig!

Tror næsten det er min yndlingsversion af de hjemmelavede sirupper – hvis jeg absolut skal vælge – men der er jo altså mange der er gode.

Hindbærsirup smager af sol, sommer og er bare helt vidunderlig.

Brug det til hindbærhjerter på en latte, rørt i græsk yoghurt eller skyr, på vaniljeis, til pandekager, frugtsalat, på en ostemad, eller alene på en nybagt bolle – det smager helt og aldeles fantastisk!

Hindbærsirup med vanilje
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT10M1
Ingredienser
  • 225 g hindbær, frosne
  • 1 vaniljestang
  • 180 g sukker
  • 1 dl vand
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud, rør dem godt ud i 2 spsk sukker så vaniljekornene skilles smukt fra hinanden.

Kom alle ingredienser i en gryde, varm op til det koger og lad det koge i 10-20 minutter.

Hold øje med  det. Det skal ikke tykne for meget. Tag løbende en prøve op og lad den køle af på en tallerken – tjek om konsistensen er korrekt sirupsagtig. Er det blevet for tykt røres en smule vand i.

Si hindbærmosen fra og opbevar siruppen i en lille flaske i køleskabet.

Opskriften giver ca 2 dl