Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavede-chokoladebarer/

8 x lækre hjemmelavede chokoladebarer og fredagslækkerier

hjemmelavet bounty

★  Hjemmelavet bounty  ★

Hele formiddagen i går bar jeg stabelvis af fliser fra vores baghave om til forhaven, så vi kan komme rigtig i gang med haveprojektet her i weekenden. Phew, det blev til mange, mange fliser og mange gåture rundt om huset – jeg har ømme arme i dag! Og mens jeg gik der, kom jeg til at drømme lidt om en kop varm kaffe, en pause i forårssolskin og en eller anden dejlig hjemmelavet chokolade ting – og så tænkte jeg at jeg i dag vil dele mine favoritter inden for den kategori.

Hjemmelavede chokoladebarer og hjemmelavet lækkert chokoladeslik er virkelig bare hyggeligt at lave. Og så smager det jo helt fantastisk.

Så nu er det bare at vælge hvilken der er jeres favorit heriblandt ;)

Det kan godt være svært at vælge, ik´? 

snickers opskrift

★ Hjemmelavet snickers ★

twix opskrift

 Hjemmelavet twix ★

Skildpadder hjemmelavet

Skildpadder med romkaramel

chokoladebrud

Chokoladebrud med karamel og peanuts

p-tærte opskrift

★peanuts, fransk nougat og mørk chokolade en hjemmelavet udgave af de skønne p-tærter

Rocky Road opskrift chokolade

Rocky Road med skumfiduser

toffifee

Toffifee med karamel og hasselnødder

5 kommentarer
  • Rikke skrev:
    1. april 2016 kl. 09:37

    Lige så mundvandet løber….. Må man komme med et ønske? En lille film om hvordan du laver salt-karamel. Har forsøgt flere gange – og endnu er det ikke lykkedes.

    God week-end

    • Ann-Christine skrev:
      2. april 2016 kl. 07:22

      Ja, dét kan du i den grad tro at man må :) Det er så hjerteligt velkomment med ønsker til videoer – for det giver jo super god inspiration til hvilken opskrifter der kunne være skønt at have på videoformatet. Så saltkaramel er røget øverst på listen og kommer inden for de næste uger :)
      Rigtig god weekend
      Kh AC

  • Dorthe skrev:
    22. maj 2017 kl. 20:30

    Hej
    Jeg har forsøgt at lave dine lækre snickers. Men ak og ve – min fransk nougat blev hård som sten, og slet ikke så hvid og fin som din :-( hvad sørensen har jeg gjort forkert

    Mange hilsner fra en der hver uge glæder sig til dine inspirerende opskrifter :-)
    Dorthe

    • Ann-Christine skrev:
      22. maj 2017 kl. 21:51

      Hej Dorthe,
      Har du mon brugt sukkertermometer? Jeg oplever at denne nougat er ret så temperaturfølsom og jeg tror det er meget lidt der skal til før den bliver for hård.
      Mht farven, så tror jeg blot forskellen kan være sukkeret. Om hvor lys en sukker man har brugt – jeg mener at jeg har brugt en lys rørsukker da jeg lavede dem på billedet her.
      Tak for din søde hilsen:)
      Kh AC

      • Dorthe skrev:
        22. maj 2017 kl. 21:55

        Tusind tak for dit svar – køber et nyt termometer og prøver igen imorgen ??

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.