Så er vi landet i Aarhus, sidste uge var ualmindelig hektisk og med lidt for meget presset sammen på lidt for lidt tid. Nu hvor alle vores ting er pakket ned og opmagasineret. Vi er flyttet, børnene er stoppet i vuggestuen, min shop er solgt og overdraget, og alle to do lister er nået i bund, så kan vi bare slappe af og nyde det hele. Her er skønt. Solen skinner og hele dagen i dag er blevet brugt udendørs. Jeg kunne ikke stå for en bakke jordbær i supermarkedet og den blev forvandlet til sommerdesserten i aften. En ret, som også vil udgøre en fortryllende lille morgenmadsret.

Sommer Jordbærdessert

  • 1 bakke jordbær
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 1 spsk honning eller fx. agavesirup
  • 1 tsk sort sesamfrø
  • lidt friskkværnet peber

Jordbærrene skæret i tynde skiver, fordeles i et fad.  Honning hældes over og lad det marinere i en times tid. Inden servering tilsættes finthakket mynte, sorte sesamfrø og friskkværnet peber.