Morgenmad

morgenmad

Når ‘man’ har været ude og løbe en rigtig dejlig tur i det kolde, men absolut lovende solskinsrige, forårsvejr, og ‘man’ ikke har nået at spise morgenmad inden løbeturen fordi det gik lidt stærkt i morges – så er det virkelig enormt fristende at hapse en morgenmad på træstubben og putte sig i sofaen i en 20 minutters tid, med et kapitel af en uhyggelig krimi på iPhonen (læser Sara Blædel pt.) Så det var lige hvad jeg gjorde!

En slags overspringshandling kan man vel kalde det. Jeg kalder det selvforkælelse og eftersom jeg arbejdede det hele dagen og aftenen igår og nu igen sidder bag skærmen, klar til arbejde, et møde lidt senere og en super god dag i det hele taget – så er det helt fjong at snuppe lidt tid ud til den slags forkælelse.

skyr-og-hindbaersirup

Skyr med hindbærsirup med vanilje, hjemmelavet granola og kaffe. Ja, og et blødkogt æg, men det nåede ikke lige med på billedet.

raspberrysyrup

Ha´ en rigtig dejlig dag og rigtig god weekend om lidt 

Print Friendly
Relaterede indlæg:

22 kommentarer til Morgenmad

 1. Catarina skriver:

  Det ser lækker ud og dejligt at få lidt efter løbeturen. Og ja, selvforkælelse skal der til indimellem. jeg hyggede osse i morges, inden arbejdet kaldte. :-)
  Jeg løber altid på tom mave om morgenen, da jeg simpelthen ikke kan løbe lige efter jeg har spist (det kan jeg heller ikke på andre tider af dagen) Mit depot skal fyldes flere timer i forvejen, for at jeg rigtig kan løbe og med aftensmaden er de fyldt godt op til morgenløbet kl. 5. :-)

  God weekend :-)

  • Ja, det er så hyggeligt og jeg nyder det så meget mere efter at have været ude i den friske luft. Jeg løber faktisk elendigt om morgenen, min krop er nogle timer om at vågne åbentbart – så jeg løber helst sidst på formiddagen, eftermiddag eller aften. Men også helst nogle timer efter at have spist.
   Morgenløb kl 5 – det er virkelig sejt!!!
   God weekend til dig :)

 2. hvadskalvibage skriver:

  Jeg er også en af dem som helst løber på tom mave. Da jeg kom hjem fra løbeturen i går morges (som også var i super solskin), blev det også belønnet med en gang skyr og en varm kop te. Det smager bare så meget bedre efter en dejlig tur, men lige nu er det lidt svært at tage sig sammen til at komme ud, når det er så koldt. Selv om jeg ikke kan mærke kulden når jeg først er kommet afsted.

  • Jeg har vænnet mig lidt til kulden de sidste måneder, bare det ikke regner og blæser eller er mørkt. Jeg bryder mig slet ikke om at løbe i mørke, så glæder mig virkelig til lyse sommeraftener, også på den front ;)
   Jeg løb en lille kort tur igen i morges inden morgenmad – fordi jeg ikke når det senere i dag, jeg har stor respekt for jer morgenløbere! Jeg løber med halv fart om morgenen ;-)
   Rigtig dejlig weekend :)

 3. Tina skriver:

  Nøj hvor ser det lækkert ud..;o) lækre billeder, og virkelig velfortjent efter sådan en løbetur.

  Arbejder du altid hjemmefra? Må jeg være fræk at spørge, hvad du arbejder med??..;o)

  Go´ weekend.

  • Ja, gør jeg for det meste og har gjort det siden vi flyttede til Aarhus. Det er helt vildt rart at arbejde på denne måde og passer bare rigtig godt ind i vores familieliv. – og ja, det må du bestemt gerne være fræk at spørge om ;-) Det er bare lidt svært at svare helt enkelt på. Jeg arbejder med lidt af hvert. Dels med min blog her, selvfølgelig :) Men så samarbejder jeg også med fx Skagenfood.dk hvor jeg arbejder som freelance Online Manager på deres nye site (som ikke er online endnu) Jeg freelancer og samarbejder i forskellige projekter – ofte udsprunget af min blog eller min erfaring med ehandel, online marketing, blog, kommunikation osv. Der er ikke nogle faste rammer, jeg kan godt lide at det er meget varieret

   • Tina skriver:

    Tak for svar, jeg blev lige lidt nysgerrig på det..;o)
    Det må altså bare være super skønt at arbejde på denne måde..;o) og det lyder super spændende det du laver. Og som du selv skriver, det passer godt ind i familie livet. Det kunne jeg godt gå og drømme om….
    Og super dejligt du gør det, så vi andre kan nyde godt af din dejlige blog..;o)

    Mvh. Tina

 4. Vevika skriver:

  Hvor ville jeg dog ønske at du stadig boede i København og havde en lille morgenmadscafe lige ved siden af mit kontor. Jeg ville helt sikkert kigge forbi i tide og utide :-)

  Dejlig fredag til dig Ann-Christine.

 5. A+K skriver:

  Uh, hvor ser det lækkert og overskudsagtigt ud!
  Hindbærsiruppen lyder ekstra skøn.

  God weekend.

  – Anne

 6. Dorthe skriver:

  Jeg ved godt det kræver stor disciplin at arbejde hjemme, men jeg vil gerne opfordre dig til at tænke på, at din morgen idag med løbetur og efterfølgende “kvalitetstid med dig selv”, netop er mulig på grund af hjemmearbejde. Så nyd det i fulde drag og send gerne en venlig tanke til os, der er nødt til at møde et sted til en bestemt tid:-)
  God weekend og atter tak for den dejligste inspiration. Hver gang jeg skal lave noget, tjekker jeg lige dine oprskrifter først – de holder altid!!
  Hilsen Dorthe

  • Jeg er meget taknemmelig for den måde vi har indrettet vores liv på, og for at jeg kan styre min arbejdstid selv :) Det har først rigtigt kunne lade sig gøre nu hvor vi er flyttet til Aarhus, og det er SKØNT! Passer bare perfekt til mig og vores familieliv.
   Tusind tak for de søde ord om min blog og for at minde mig om at nyde det! Hver dag :)
   Kh Ann-Christine

 7. Malene Larsen skriver:

  Hvor ser det bare super lækkert ud! Det taler virkeligt til synssansen! :-)

 8. Margrethe skriver:

  Hejsa

  Rigtig fed blog!
  Hvor har du fået det fantastiske sofabord/skammel/store stykke træ fra?
  Kh Margrethe

 9. Diana Boel skriver:

  Dejligt nyt profilbillede du har fået taget:)
  Rigtig god weekend, hilsen nattevagten;)

 10. sorthed skriver:

  Hey, jeg er ret vild med træstubben det står på:) Hvor er den fra?
  Mvh Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>