Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nam-nam/

Nam Nam

Uhm, en fastelavnsbolle fra i går og så en smoothie lavet af en lidt for moden banan, jordbær, mælk, meget lidt frisk og rivende stærk ingefær, et lille drys ren vanillepulver. Så er min og børnenes eftermiddag godt i gang.

8 kommentarer
  • Vibeke skrev:
    7. marts 2011 kl. 17:10

    Hvor ser det lækkert ud. Skønt billed.

  • Henriette skrev:
    7. marts 2011 kl. 17:16

    Nøj, hvor ser det lækkert ud!! Går ud fra du har brugt din Bamix?? :)
    jeg har lige købt en bamix tryllestav – men har slet ikke prøvet den endnu..
    Er du ikke sød at skrive nogle eks. på hvornår du bruger de forskellige “knive”… Er nemlig lidt i tvivl;) tror jeg har regnet mig frem til at den underlige “multi” er til smootie?? På forhånd tak :)

  • 7. marts 2011 kl. 18:19

    Mmm det ser lækkert ud!
    Sådan en sag laver vi også tit om eftermiddagen herhjemme – Trutten foretrækker den dog i en frossen udgave, så han får den som is, mens jeg holder mig til den flydende version :)

  • Ann-Christine skrev:
    7. marts 2011 kl. 19:08

    Vibeke,
    Tak :-) Det var lækkert – og jeg kom helt i forårs-sommer humør af den smag

    Henriette,
    Tillykke med din Bamix, håber du bliver ligeså glad for din som jeg er for min :-) Jeg bruger den med kniven til at blende med først, og når den er helt flydende så får smoothien en omgang med den flade – den gør at den skummer lækkert op. Det er også den flade jeg bruger til mælkeskum.
    Når jeg laver mayonaise bruger jeg den med de mange små kniv huller.
    Og så kan det anbefales med en foodproccessor til, jeg har lige fået den og elsker den! :-)

    Lisbeth, god ide, jeg vil prøve at lave is versionen til krudtuglerne næste gang. Tak for tippet :-)

  • Henriette skrev:
    9. marts 2011 kl. 17:08

    Tak for tippet! Jeg købte superboxen så har fået det hele med ;-)

  • Ann-Christine skrev:
    9. marts 2011 kl. 20:09

    Henriette, jeg tror du bliver vildt glad for den – herhjemme er den uundværlig :-)

  • Christina skrev:
    24. marts 2011 kl. 13:15

    Uhm det ser lækkert ud.. det skal prøves. Altså med ingefær.. Kh C

    • Ann-Christine skrev:
      24. marts 2011 kl. 21:56

      Det er SÅ godt, men jeg er måske også lidt afhængig efterhånden ;-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.