Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/okonomiyaki/ Aftensmad Asiatisk, Mad på budget, Vegetar

Okonomiyaki med spidskål

Har I prøvet en japansk Okonomiyaki.

Det smager helt og aldeles fantastisk – og man skal på ingen måder lade sig skræmme af det fremmedartede navn, for opskriften er super nem, enkelt at lave og tilmed hverdagsvenlig.

Okonomiyaki er en sprød og samtidig luftig japansk madpandekage, tilberedt med spidskål og toppet med godt tilbehør, som passer forrygende til den dejlige ret.

Prøv også: Opskrift på en lækker vegetar bønnegryde >>

Okonomiyaki med spidskål
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT25M4
Ingredienser
  • 200 g hvedemel
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 4 æg
  • 400 g spidskål, meget finthakket
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk sesamolie, eller anden olie til stegning
  • Tilbehør
  • 2 forårsløg, skåret i skiver
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 bakke karse
  • 1 tsk chiliflager
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør mel og grøntsagsbouillon sammen til en tyk dej og lad den hvile i en skål i 10 minutter.

Sauter imens løg og hvidløg gyldne og bløde på en pan­de med lidt olie. Smag til med salt og sort peber. Rør løg, æg og spidskål i skålen med dej.

Varm panden godt op med lidt olie. Kom skefulde af dej på panden til små pandekager og steg dem, til de er gyldne og sprøde på hver side.

Servering
Læg okonomiyaki på tallerkener, fordel striber af chili­ sauce og mayonnaise over og drys med klippet karse, chiliflager og forårsløg.