Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/one-pot-pasta-med-champignon-og-bacon/

One Pot Pasta med champignon og bacon

Her får I en skøn one pot pasta med champignon opskrift – den er lidt at sammenligne med den italienske spaghetti carbonaraog så alligevel slet ikke, for den er helt anderledes og med en del flere ingredienser – men lidt i den retning smagsmæssigt alligevel, bare med mere og fyldigere sauce …

og så er den rigtig velsmagende, samt nem og hurtig at tilberede.

I var vilde med denne opskrift på one pot pasta – og det forstår jeg virkelig godt! Den har fået mange rosende ord med på vejen og det er også blandt vores go to favoritter i hverdagen, når vi har travlt eller bare ikke lige vil prioritere god tid til madlavningen. Elsker simpelthen mad, der smager så vanvittig godt og består af helt enkle råvarer og samtig er lynhurtig at bikse sammen.

PT20M

One pot pasta med champignon og bacon

4 pers.    20 min.
4 pers.
Ingredienser
  • 400 g pasta, fx pastarør
  • 250 g champignon, rensede og skåret i kvarte
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 groftrevet squash
  • 2 tsk tørret timian
  • 1 tsk tørret oregano
  • 2 spsk finthakkede friske rosmarinnåle
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • 50 g god røget bacon, stegt sprødt og skåret i tern (alternativt chorizopølse med jalapenos)
  • 1 L grøntsagsboullion
  • 1 dl piskefløde
  • 2 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 2 store håndfulde friske basilikumblade
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en stor gryde og rør det godt rundt. Sæt låg på og lad det koge op, rør godt rundt igen og indstil derefter temperaturen på kogepladen, så det simrer i gryden.

Lad det småkoge i 10-12 minutter eller til pastaen er perfekt kogt.