Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/one-pot-pastaskruer-seranoskinke/

One Pot Pastaskruer med seranoskinke og soltørrede tomater

Nu er det da vist ved at være tid til at dele en ny omgang lækker one pot ret med jer. Det er jo virkelig en sand fornøjelse at finde på nye opskrifter ala one pot, for vi er jo fuldstændig lige så begejstrede for dem herhjemme som I er ♡

Denne gang one pot pastaskruer med lækker lufttørret serrano skinke, som giver den skønneste smag til den fantastiske pastaret.

I finder alle mine pasta opskrifter her, inkl alle one pot pastaer – og blandt dem, kan jeg ikke blot vælge en eller to ud som favorit, kan mægtig godt lide dem alle … Men Martin meldte rent ud, at denne variant med pastaskruer og serrano var seriøst god og nok blandt hans one pot pasta favoritter.

PT20M

One Pot Pastaskruer med seranoskinke og soltørrede tomater

4 pers.    20 min.
4 pers.
Ingredienser
  • 350 g pastaskruer (eller anden pasta)
  • 90 g serranoskinke, i skiver
  • 2 løg, finthakkede
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk finthakkede soltørrede tomater i olie
  • 10 cherrytomater, skåret i både
  • 20 friske basilikumblade
  • 1 tsk tørret (eller frisk) timian
  • 1 tsk oregano
  • 6 dl grøntsagsboullion
  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk smør
  • friskkværnet peber
  • Derudover
  • friske krydderurter og ruccola
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en stor gryde.

Kog op, rør rundt og skru derefter ned for varmen, inden der sættes låg på gryden og lad den lækre pastaret simre ved middel varme til pastaen er perfekt mør og al dente.

Server med friske krydderurter og ruccola.