Opskrifter på hjemmebagt brød og boller

Så er de samlet! Mine opskrifter på brød, boller og kiks. Alle opskrifterne er nogle jeg selv har lavet og jeg bliver altid glad for at få en kommentar her på bloggen eller et facebook like hvis du kan lide dem ♥

Scones

Scones

Appelsin/Kardemomme Scones

Appelsin Scones

Mine bedste boller

Mine bedste boller

Boller med ris

Rosmarin Brød

Tomatsnurre

Tomatsnurre

Naanbrød

Naanbrød

De bedste boller

Fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller

Knækbrød

Havregrynskiks

Kageboller

Groft knækbrød

Gulerodsboller

Hj.lavet smør

Lucia Boller

Koldhævede luciabrød

Koldhævet luciabrød

Lussekatte-grovmel

Lussekatte-grovmel

Emmerboller

mini Gulerodsboller

Verdens bedste brød

Boller uden kerner

Calzoneboller

Chokoladeboller

Frokostboller

Hjemmebagte boller

KoldhævedeBoller

KoldhævedeBoller

Grissini

Grissini

Kardemomme kiks

Kardemomme kiks

Rugkiks

Rugkiks

Groft Franskbrød

Groft Franskbrød

Print Friendly
Relaterede indlæg:
Dette indlæg blev udgivet i Små glimt. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Opskrifter på hjemmebagt brød og boller

 1. Anne-Mette skriver:

  Det er en meget inspirerende blog, du har, og jeg har prøvet flere af dine bageopskrifter.
  Jeg ville rigtig gerne have en opskrift på rugbrødsboller med chokoladestykker. Mine veninder og jeg køber os fattige hos bageren.
  God dag til alle

  • Ann-Christine skriver:

   Hej Anne-Mette,
   Det var en god ide! Det er jeg også ret sikker på vil være et hit hos hele familien herhjemme. Jeg har skrevet den på min ´to cook´liste :) Tak for ideen!
   Skønt at høre at du prøver mine opskrifter og tak for de søde ord – de gør mig glad
   Kh Ann-Christine

 2. Anne skriver:

  Det er en flot oversigt – meget inspirerende :)

  Jeg er konstant på jagt efter opskrifter på hjemmebagt brød, der kan fryses og efterfølgende bruges som et sundt, mættende og velsmagende eftermiddagsmåltid. Jeg har nemlig rigtig gode erfaringer med at servere et helt måltid, når børnene kommer hjem fra vuggestue og børnehave. Selvom de næsten lige har fået eftermiddagsmad i institutionen, kan de sagtens spise igen, og udover en glimrende lejlighed til at mødes og vende dagens indtryk sammen, kan et fornuftigt måltid nærmest altid forhindre den berygtede ulvetime, der ellers normalt opstår inden aftensmaden.

  Men skal konceptet være en succes, er det selvfølgelig afgørende at maden smager godt, men også at det er sundt og mættende – og at det er hurtigt at tilberede (gerne opvarme), når vi kommer hjem om eftermiddagen.

  Dine calzone-brød havde jeg ikke opdaget tidligere; de skal klart med i mit brødudvalg. Men hvis du får lyst til at eksperimentere med flere sunde brød til anti-ulvetimebørn, ville jeg blive glad.

  Go’ dag!

  • Ann-Christine skriver:

   Hej Anne,
   Anti-ulvetime brød, god ide! Det må jeg lige komme op med flere ideer, opskrifter og forslag til. De ‘kageboller’ vi bagte i forrige uge, er jo ikke hverdagseftermiddagsbrød, men en gang i mellem, kan de måske bruges som en lille overraskelse. Man kan sagtens spare lidt på glasuren og når der pyntes med frysetørrede bær, så er de vildt festlige men uden at være for meget en kage ;)

   jeg tænker lige lidt over nogle forslag og opskrifter

   Kh Ann-Christine

 3. Heidi skriver:

  Hej

  Tak for en meget inspirerende blog. Jeg er rigtig glad for din opskrift på kanelsnegle – men det er jo nok en lidt anden kategori :-)

  Jeg mangler stadig en rigtig god opskrift på pitabrød – jeg syntes jeg har prøvet forskellige uden den helt store succes. Måske kan du også trylle noget her?

  kh Heidi

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>