Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/parmesanchips/

Parmesanchips

Disse lækre parmesanchips er så skønne til en fredagscocktail eller til en velkomstdrink, når man får gæster.

Parmesanchips kan fx. snildt serveres som en skøn lille snack til dronningens nytårstale, i selskab med saltede mandler og et glas champagne, cava eller en skøn cocktail. Tror vi mikser en lille cocktail og en festlig børnecocktail til Johan og Julie til talen kl 18 – med snacks og festlige stjernekastere, når talen er færdig.

Et lille tip til de lækre ostechips – prøv at lave dem med vesterhavsost også. Det smager super lækkert.

PT10M

Parmesanchips med krydderurter – snack til drink

20 chips - ca 4-6 pers.    10 min.
20 chips - ca 4-6 pers.
Ingredienser
  • 100 g fintrevet og friskrevet parmesan
  • 1 spsk. finthakket timian og rosmarin
  • friskkværnet peber
Udskriv opskrift
10 min.
Fremgangsmåde

Bland den friskrevet ost – vigtigt, at den er friskrevet – med krydderurter og fordel parmesanblandingen i små cirkler med ca en spsk osteblanding i hver på en bradepande med bagepapir.

Bag i ovnen i 6-8 minutter ved 160 grader alm. ovn. Hold godt øje med dem – osten skal smelte, men de må ikke tage farve.

Tag ud og lad køle helt af på bagepapiret, inden de sprøde parmesanchips kan nydes til fx en velkomstdrink.