Så er jeg på bloggen igen, efter et par skønne dage i København. Primært arbejde, men også luksustid helt for mig selv; med frokost på Meyers Deli, shopping, Torvehallerne, dejligt hotelværelse med badekar, Barbettes Gæstebud på Netflix, lækkerier og dejlig kaffeaftale. Jeg er helt ladet op med energi og selv om det er skønt at komme lidt afsted på egen hånd – så er det altså også enormt dejligt at være hjemme hos familien igen.

Jeg skrev for længe siden om, at jeg var på udkig efter en skøn espressomaskine. Det fik jeg rigtig mange gode kommetarer på. I mellemtiden er den drøm dog udsat lidt … – de sidste par måneder, er vi blevet overrasket af irriterende omkostninger til bl.a ny vaskemaskine, ny opvaskemaskine og så skulle stort set alt el i huset udskiftes, da det var ulovligt lavet og lidt VVS osv.

Vi er jo egentlig rigtig glade for at lave vores kaffe i stempelkande og har nu i stedet investeret i en helt fantastisk Bialetti Tutto Crema mælkeskummer, som laver luksus microskum af lun mælk. Perfekt mælkeskum uden en espressomaskine. Tidligere har jeg brugt min Bamix til at skumme mælk, men den kan kun skumme kold mælk og selv om jeg godt kan lidt en lunken latte, så er varmet mælk altså at foretrække ;) Hvis man ikke er til at investere i hverken det ene eller andet, så kan en gryde og et piskeris godt præstere en smule luftig mælkeskum, men den metode kan ikke lave den cremede microskum, som både bamix og tutto crema kan lave.