Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sa-blev-det-alligevel-sommer/

Så blev det alligevel sommer

Sikke et fantastisk sommervejr! Lidt blæsende måske, men bare det at solen skinner fra en blå himmel, så er jeg glad. Fik da også lige tilføjet lidt solskin til vores morgenmad i morges, Johan og Julie var meget begejstret for den strålende sol lavet af nektariner og blåbær.

Om lidt vil jeg smutte ud af døren, jeg skal mødes med min dejlige mand inde i Aarhus. Ud at spise, bare ham og jeg ♥

Det er lidt langt mellem mine blogindlæg i disse sommerdage, men tjek min instagram (@valdemarsro) den opdateres flere gange dagligt

6 kommentarer
  • Monsterscircus skrev:
    24. juli 2012 kl. 13:29

    Smuk morgen mad! Ih det lyder skønt, tosomheden skal jo også plejes! Ha en smuk dag.

    • Ann-Christine skrev:
      26. juli 2012 kl. 11:51

      Det var en dejlig dag vi havde og skøn, skøn mad :)

  • Caroline skrev:
    27. juli 2012 kl. 21:15

    Blev inspireret af dine super lækre opskrifter til at gå i køkkenet og eksperimentere lidt – det blev så til hjemmelavet knækbrød og noget, som jeg klart vil anbefale dig at prøve; frugtlæder!
    Det er tidskrævende, men ellers virkelig nemt, og så smager det bare mums når det endelig er færdigt :-)

    Vildt flot blog og nogle skønne børn du har. Rigtig god sommer til jer alle sammen!

    • Ann-Christine skrev:
      29. juli 2012 kl. 08:18

      Frugtlæder, fortæl fortæl – Hvordan laver du det?
      Og tak for de søde ord om min blog :) Rigtig dejlig sommer til dig også!
      Kh Ann-Christine

  • Caroline skrev:
    1. august 2012 kl. 18:49

    Jeg purerede en blanding af hindbær, blåbær, banan og friske abrikoser, så den passede til netop min smag. Er tosset med vanilje og puttede også en teskefuld i frugtmosen, som jeg herefter spredte ud i ca. 5 mm tykke lag på to bageplader med bagepapir ( det kan næsten ikke betale sig kun at lave en).
    Nu kommer så den tidskrævende del: for at frugtmosen tørrer helt ind og bliver til “læder”, skal det hele stå i ovnen ved 60 grader varmluft i 8-10 timer. Det dufter fantastisk!
    Når det ikke klistrer længere, kan man tage det ud. Lad det køle lidt ned, og skær det så ud strimler, hjerter eller andet – lad fantasien få frit løb.
    Hvis frugtlæderet skal bruges som slik, kan man sikkert med fordel tilføje en smule sukker eller bruge tørrede abrikoser for at gøre det hele lidt sødere :-)

    Et andet tip til en sund og super lækker snack er mandel/rosin-blanding med carob og vanilje. Det er vel egentlig en variant af lakridsmandlerne og er næsten sikker på, at de vil falde i din og børnenes smag.

    Carob/vanilje snackskål:
    – 1 stor håndfuld mandler
    – 2 håndfulde rosiner
    – 1 spsk. carobpulver (fungerer sikkert også fint med cacao)
    – lidt vaniljepulver eller “rigtig” vanilje, hvis det skal være ekstra luksus

    Det hele rystes sammen og serveres når som helst – lidt lækkert til kaffen eller en dejlig redning, hvis blodsukkeret er i bund.
    De smager skønt, tror faktisk jeg vil lave mig en portion om lidt – det er så hyggeligt med sådan en fin skål med snack’en på bordet.

    Nyd sommeren og god fornøjelse med madlavningen!

    • Ann-Christine skrev:
      2. august 2012 kl. 14:21

      Mums, tusind tak for dejlig inspiration. Det skal jeg prøve – tror det vil være et hit hos mine børn også :)
      Mandlerne laver jeg indimellem med kakao, vanilje og kardemomme. Men jeg har endnu til gode at prøve carob

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.