Det har været en ganske pragtfuld weekend. En weekend med julefrokost, familiehygge, sne i rigelige mængder og med masser af kys og kram! Jeg kan ikke ønske mig det bedre.

Jeg har spottet en uimodståelig opskrift på råkost med superb dressing på bloggen; Vanløse Blues. Den kan jeg varmt anbefale! Jeg lavede en stor portion, så den har suppleret en del af weekendens måltider (Jeg kan snildt spise sådan en salat til morgenmad, med et blødkogt æg til). Den råkostsalat hitter stort, uhmmm!

Sneen har gjort alting meget smukkere denne weekend. Vi voksne elsker det og Johan og Julie er helt ellevilde med sneen. Søndag stod på kælketure og snemandsbygning, med efterfølgende hjemmelavede æbleskiver.

De to små krudtugler er simpelthen de sødeste og sjoveste små størrelser. De har så mange skøre påfund og ideer og er bare slet ikke til at stå for. (Mor-pral! Men nøj, hvor er jeg vild med dem!) :)

Gave fra min mor! Forkælelse og en god lille lejlighed til at snuppe en pause, en kop kaffe og et stykke lækkert lakrids fra min julekalender.