Små Glimt

Det har været en ganske pragtfuld weekend. En weekend med julefrokost, familiehygge, sne i rigelige mængder og med masser af kys og kram! Jeg kan ikke ønske mig det bedre.

Jeg har spottet en uimodståelig opskrift på råkost med superb dressing på bloggen; Vanløse Blues. Den kan jeg varmt anbefale! Jeg lavede en stor portion, så den har suppleret en del af weekendens måltider (Jeg kan snildt spise sådan en salat til morgenmad, med et blødkogt æg til). Den råkostsalat hitter stort, uhmmm!

Sneen har gjort alting meget smukkere denne weekend. Vi voksne elsker det og Johan og Julie er helt ellevilde med sneen. Søndag stod på kælketure og snemandsbygning, med efterfølgende hjemmelavede æbleskiver.

De to små krudtugler er simpelthen de sødeste og sjoveste små størrelser. De har så mange skøre påfund og ideer og er bare slet ikke til at stå for. (Mor-pral! Men nøj, hvor er jeg vild med dem!) :)

Gave fra min mor! Forkælelse og en god lille lejlighed til at snuppe en pause, en kop kaffe og et stykke lækkert lakrids fra min julekalender.

Print Friendly
Relaterede indlæg:

9 kommentarer til Små Glimt

 1. Maria skriver:

  Dejlige bileder Ann-Christine!

  Og dejligt du kan li både råkosten og dressingen – jeg kunne også snildt spise den til morgenmad med et bødt kogt æg til

  god dag til dig

  kh maria

 2. Sandra skriver:

  Skøn weekend I har haft – ha’ en god start på ugen! Kh. Sandra

  Ps. Mon du har en god opskrift på en banankage m chokolade (i rigelige mængder) liggende i dine gemmer, du vil dele på bloggen?

 3. Clara skriver:

  Hvor er dit træstuppe bord fra??? :)

 4. Elisabeth skriver:

  Hvor ser det hyggeligt ud! Vores weekend har budt på næsten samme programm, inkl kælketur og kigge på vilddyr. Dog er mine tvillinger ikke lige vilde med sneen. Felix er vist mere et indoor-barn end Peter, som kunne bruge hele dagen udenfor. :)
  Ha’ en god start på ugen!

 5. Joan skriver:

  Råkost er simpelthen så lækkert, krydret med en smule salt og noget citron. Bonus er at det er sundt :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>