Der sker så mange dejlige ting herhjemme hos os. Julestemningen har virkelig fået et godt tag i os alle sammen. Julemåneden december bliver bare bedre og bedre. I månedsvis har vi ventet på, at en lille ny guldklump skulle komme til verden. Vi har hele tiden sagt til Johan og Julie, at til jul kommer deres nye lille kusine. Hun kom til verden en af de sidste dage inden julemåneden startede og Johan og Julies begejstring og spørgsmål kunne ingen ende tage; “er det jul nu” sner det udenfor”, “skal vi så have gaver i dag?” “Hvor er juletræet” osv. Vi er så glade og hun er så dejlig, vores lille ny baby i familien. Det er ren lykke kun at bo 5 minutter fra Moster, Onkel og den lille søde kusine.

I fredags fik jeg en stor og uventet overraskelse med posten. Nespresso har sendt mig en flot gave, deres bedste Nespresso maskine. Hvis jeg skal være helt ærlig, så havde vi faktisk fravalgt, at skulle have en Nespresso, da jeg havde tabt mit hjerte til en Rancilio Silvia espressomaskine. Nu har vi så drukket mange kopper Nespresso (lidt for mange, måske) i løbet af weekenden og jeg er virkelig positivt overrasket! Smagen og kvaliteten er væsentlig bedre end den, som nogle cafeer kan præstere (Der er også mange cafeer, som laver helt sublim, lækker kaffe).  Mælkeskummeren fungerer upåklageligt og varmer mælken perfekt. Den er driftsikker, med et godt resultat hver gang og så er det bare virkelig, virkelig nemt at lave en rigtig god kop espresso, latte eller alm kop kaffe. Mmmm, ja – I kan nok høre, at jeg faktisk er blevet helt glad for denne sag!

Johan og Julie får pakkekalender fra nissen hver morgen. Martin skulle ikke snydes, så jeg har givet ham en lækker chokoladekalender fra Peter Beier.

Martin synes også, at jeg skulle juleoverraskes. Så jeg fik en skøn kalender fra Johan Bülow. Haps!

Kaffekapslerne fra Nespresso. Fine farver, ik´.

Jeg skriver jo altid i mine blogindlæg, når jeg laver samarbejde med firmaer, har sponseret indlæg, eller hvis et produkt er en gave. Det skal være ægte og gennemsigtigt her på bloggen. I dette tilfælde med Nespresso, synes jeg, at jeg vil nævne, at jeg faktisk ikke har nogen aftale med firmaet om, at jeg skriver om Nespresso. Jeg skriver alligevel om den, for jeg er blevet rigtig glad og positivt overrasket over mine daglige 2-3 kopper nye kaffe (lidt flere i denne weekend, dog) ♥