Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sondagspizza/

Søndagspizza

Vi har fået pizza 2 dage i træk nu, og det var der sjovt nok ingen som stillede spørgsmål ved – pizza er bare altid et hit.

Pizzadejen bagt på surdej blev virkelig god. Tynd, sprød og med mere tyngde og smag. Jeg har taget udgangspunkt i min grundopskrift på pizzadej, men med små ændringer.  Jeg har brugt 4 spsk surdej, og ellers samme mængder. Dejen fik lov at have i køleskabet i omkring 12 timer. Bagt på pizzasten ved 270 grader i ca 10 minutter. Fyldet kan varieres i det uendelige. Vi brugte hjemmelavet tomatsauce, skiver af frisk mozzarella, overskåret cherrytomater, en god chorizo på den ene halvdel og lidt skinke skåret i strimler på den anden halvdel. Pyntet med frisk basilikum og serveret med en salat af spinatblade, æble og pæretern.

Det er dejligt, at vi fire er samlet igen efter skiferie og knap en uge som græsenke; i aften er det ham der putter børn og senere står den på film og popcorn! -og indtil da har jeg lidt tid til at blogge, arbejde lidt og læse skønne inspirerende blogs.

3 kommentarer
  • Kamilla Olsen skrev:
    12. marts 2012 kl. 11:37

    Mmm – den pizza ser simpelthen så lækker ud!! Jeg tror da vi er nødt til at få pizza i denne uge :)

    • Ann-Christine skrev:
      12. marts 2012 kl. 22:39

      Det kan varmt anbefales, Kamilla. Har du prøvet pizza med surdej?

  • Pernille skrev:
    21. april 2020 kl. 16:24

    Har du brugt gær i opskriften med surdej? Og hvordan har du brugt surdejen i den oprindelige opskrift?

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.