Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/tuntatar-med-avocado-og-nektarin/

Tuntatar med avocado og nektarin

Tuntatar er så nemt at lave og denne opskrift er virkelig lækker – 5 ingredienser og vupti, den lækreste fiskeret er serveret.

Hvis man rubber neglene, så tror jeg faktisk at denne tuntatar kan stå på bordet inden for 10 minutter – inkl borddækning og valg af hvidvin.

PT10M

Tuntatar med avocado

2 pers.     10 min.
2 pers.
Ingredienser
  • 2 tun steak (til sushi)
  • 2 avocado
  • 1 nektarin
  • Dild
  • limesaft og lidt revet limeskal (øko)
  • salt og peber
Udskriv opskrift
10 min.
Fremgangsmåde

Skær tunen ud i små tern og bland med avocado- og nektarintern. Smag til med lidt limesaft, skal, salt og peber.

Server straks med godt brød og evt et glas kold hvidvin

(Opskriften er til 2 personer hovedret – 4 personer forret)