Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/vietnamesisk-iskaffe/

Vietnamesisk Iskaffe

Her i Vietnam drikkes der en hel del vietnamesisk iskaffe, som tilberedes med enten instant kaffepulver, med espresso eller med filterkaffe. Det variere, lige som smagen også variere lidt fra sted til sted. Jeg foretrækker den frisktbryggede stærke kaffe. Fælles for alle, er at den vietnamesiske iskaffe drikkes enten med eller uden kondenseret mælk, og dermed består af ganske få ingredienser; Kaffe, isterninger og sød kondenseret mælk – hvis man altså vælger med mælk.

PT5M

Vietnamesisk iskaffe

1 glas    5 min.
1 glas
Ingredienser
  • 2 espresso shot
  • 1/4 dl sød kondenseret mælk
  • Isterninger
Udskriv opskrift
5 min.
Fremgangsmåde

Lav et par rigtig gode espressoshot, eller en kande stærk stempelkaffe eller lign.

Kom masser af isterninger i et glas, fx kaffe isterninger.

Hæld kaffe i og derefter langsomt kondenseret mælk.