Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/amerikanske-pandekager-med-jordbaer/

Amerikanske pandekager med jordbær

Er det ikke bare fantastisk med sådan en skøn lang weekend? Vi har fejret den ved at starte dagen med amerikanske pandekager, denne gang med jordbær, frisk frugt til og den samme lækre citrussirup som sidst.

Vi fik ikke varme hveder igår, jeg er ellers så glad for den slags traditioner og holder langt de fleste – også sådan noget som fx Mortens Aften. Men i går var jeg alene hjemme med børnene om aftenen og jeg havde ikke rigtig fået bagt hvederne inden og fik ikke købt nogle, så det blev droppet. Måske når vi det i løbet af weekenden, måske gør vi ikke … en eller anden form for bagt brød når vi nu nok.

Ja og så er der sket det, at jeg har fået en mail om, at Valdemarsro er nomineret i konkurrencen om at blive ‘Danmarks bedste madblogger’ i en konkurrence på viskalspise.dk – En eller anden, eller nogen, har nomineret bloggen her derinde, jeg ved ikke hvem. Stort tak, det er jeg både glad for og beæret over. Selv om jeg ikke selv ser mig som hardcore madblogger, da indholdet her skifter som vinden blæser, så er det jo ingen hemmelighed, at jeg er vild med god mad og har da også siden bloggens start haft opskrifter og madrelaterede indlæg. Noget andet er så, at jeg har aldrig haft konkurrencer her på bloggen og jeg har heller ikke tænkt mig at starte nogen. Det siger mig bare ikke så meget og jeg vil hellere bruge den tid jeg har til at blogge, på at gøre netop det – vælge hvilke foto der skal på, skrive tekster, svare på kommentarer og læse andres skønne blogs, det er dét jeg synes er sjovest – jeg tror derfor heller ikke jeg vil deltage i denne konkurrence. Men jeg er glad over, at nogen har nomineret og har tænkt på min blog i den sammenhæng! Tak for det og alt muligt held og lykke til jer der stiller op – jeg håber I får en fed oplevelse!

Ha´ en rigtig dejlig fredag

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
8 kommentarer
 • Anne skrev:
  20. maj 2011 kl. 15:43

  Personligt nyder jeg både mad- og ikke-madindlæggene. Men må sige at jeg synes din måde at formidle og fremvise maden er særdeles sublim. Uimodståelige billeder (falder i svime hver gang) og dejligt forståelige opskrifter. Inspirerende, og får lyst til at lave det hver gang. Og jeg kan altså ikke særlig godt lide at lave mad. Så forstår godt at du er blevet nomineret (nej, ikke mig der har gjort det, anede ikke der var sådan en konkurrence). Men respekt for du ikke deltager, jeg kender heldigvis allerede din blog og nyder at følge med :)

  Kh og god weekend

  • Ann-Christine skrev:
   20. maj 2011 kl. 20:35

   Tusind tak Anne, det er jeg virkelig glad for at du synes! Det er rigtig dejligt at høre at min madglæde smitter :-)
   Rigtig god weekend til dig

 • 20. maj 2011 kl. 17:56

  Åh, kunne godt lige spise en stabel :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  • Ann-Christine skrev:
   20. maj 2011 kl. 20:35

   Ja, de er gode i stakkevis, Birthe :-)

 • Mor skrev:
  23. maj 2011 kl. 09:45

  Dér får man vel nok stimuleret sanserne! God idé at starte dagen med denne ret, så der også er god appetit!
  Den citrussirup vil jeg prøve at lave, for jeg synes det er en god kombination med det syrligt søde..
  Tillykke med nomineringen! At din blog er kommet i betragtning, det er jo helt som fortjent!

  • Ann-Christine skrev:
   23. maj 2011 kl. 13:37

   Jeg kan varmt anbefale den citronsirup, den er fantastisk. Og tak, søde mor

 • Marian skrev:
  23. maj 2011 kl. 12:54

  Uhmnnn pandekager er min livret. Næsten. Jeg er lige så vild med dem som en vis hr. Rasmus Klump ;)

  Har lige opdaget din blog via blogland.dk og kan se, at du er lige så vild med god øko-mad som mig, så jeg vil fremover følge ivrigt med i dine indlæg!

  Glædelig mandag!

  Kher Marian fra brændstof

  • Ann-Christine skrev:
   23. maj 2011 kl. 13:40

   Velkommen her Marian :) Hvor hyggeligt du fandt herind, ja, det er så fint med omtalen på blog-land.dk, den blev jeg glad for og elsker også at finde skønne blogs den vej.
   Dejligt at høre at du også er vild med lækker øko-mad, det er der vist ret meget af herinde ;-)