Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aubergine-pizza/

Aubergine pizza

Aubergine pizza med en bund af aubergine i stedet for traditionel pizzadej.

Vi kaldte det noget ala “aubergine hapsere med tomatsauce og grønt, forklædt som pizza” herhjemme, for ikke at skabe en forventning om en af yndlingsretterne med sprød lækker pizzabund. Johan synes, det var en ganske glimrende ret.

Julie mente derimod, at næste gang ville det være fint, hvis jeg bare holdt mig til den mere traditionelle pizza … ;)

PT50M

Aubergine pizza til 4 personer

4 pers.     50 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
50 min.
Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg fint og steg det i smør ved mellemhøj varme til løgene er blanke og gennemsigtige. Kom hakket tomat i, timian og en smule salt. Lad det simre i en halv times tid uden låg. Smag til med salt og peber.

Skær auberginerne i skiver og kom dem på en bageplade med bagepapir. Kom fyld på som var det små pizzaer; tomatsauce, lidt mozzarella, lidt oliven, lidt tomater og eller lige hvad du har lyst til.
Bag i ovnen i 25 minutter eller til osten er smeltet

Velbekomme ♥