Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bananmuffins-med-chokolade-og-nodder/

Bananmuffins med chokolade og nødder

I fredags sad børnene og jeg og slappede af i sofaen en halv times tid, mens vi så “Rosa i Rouladegade”. Det er en dejlig afslappende måde at starte weekenden på.  Mens vi så på at Rosa bagte en fodboldkage, talte vi om, at vi også ville bage  i weekenden. Johan og Julie skulle være med til at bage bananmuffins og at vi også skulle pynte cupcakes med farver og krymmel – den var de begge helt med på. Lørdag var vi i svømmehal og fik aldrig bagt. Men søndag eftermiddag passede perfekt til en kagebagedag.

Vi havde 2 overmodne bananer som ikke var blevet brugt til en smoothie søndag morgen, en plade mørk chokolade og lidt blandede nødder = bananmuffins – eller cupcakes, om du hellere vil kalde dem det :)

Og så blev der pyntes bananmuffins med stor koncentration – det er serious business, kan jeg godt love jer ;)

PT30min

Bananmuffins med chokolade og nødder

12 stk    30 min
12 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min
Fremgangsmåde

Vi piskede smør og sukker godt sammen og tilsatte æggene, det hele blev pisket godt sammen. Mel blandes med bagepulver og blev sigtet i og tilsidst de mosede bananer, salt, chokolade og hakkede nødder. Vi brugte en blanding af mandler og hasselnødder, for det var hvad vi lige havde. Men du kan også sagtens bruge valnødder eller en blanding af alle tre slags. Jeg har en fast cupcakeform så den satte jeg papirsformene ned i. Kagerne bevarer rigtig fint formen på den måde. Men ellers kan du bare stille papirsformene tæt på en bageplade. Dejen fordeles i de 12 forme og kagerne bages i ca. 20 min ved 180 grader.