Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/de-fineste-lysestager/

De fineste lysestager + rabatkode

lysestage-casalinga

De fine lysestager fra Casalinga har jeg haft glæde af i over to år nu og de er stadig mine favoritter. Her i de mørke måneder står de fast på spisebordet og spreder varme og lys. De er faktisk også blandt de ting på mine billeder, som oftest bliver spurgt til – så det var jo ret så fint at vi kunne få lov at forhandle dem i Valdemarsro Shop og de er tilmed blandt de bedst solgte varer vi har i shoppen.

Jeg tror sørme også, at der har været en del af disse fine lysestager pakket fint ind og lagt under juletræerne i sidste måned. Vi havde købt en del ind til julehandlen, men slet, slet ikke nok – for de blev bare solgt lige så hurtigt som vi kunne nå at bestille dem hjem. Så de var desværre udsolgt den sidste uges tid inden jul. Men nu har vi købt rigeligt og jeg vil gerne lige forkæle jer med en lille rabatkode, så lige nu slår vi 25 kr af prisen* på alle lysestager fra Casalinga, hvis du blot skriver casalinga i rabatkodefeltet på shoppen.

*obs. rabatkoden gælder til og med den 15. januar og gælder kun lysestagerne fra Casalinga. 

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
12 kommentarer
 • Susanne skrev:
  8. januar 2016 kl. 08:26

  De ser super fine ud, men der kommer vel også fragt på, desværre… Hvor meget koster fragten for sådan en lysestage?

  Bedste hilsner for en god weekend til dig, AC!

  • Ann-Christine skrev:
   8. januar 2016 kl. 09:02

   Ja, ellers kan tingene jo slet ikke løbe rundt … Men vi har sat priserne på fragt så lavt som det overhovedet kan lade sig gøre og stadig holde skindet på næsen. Personligt betaler jeg hellere end gerne (en rimelig) fragtpris, når jeg selv handler i webshops, tænker i stedet på al den dejlige tid, som jeg sparer på at skulle rundt i butikker.
   Pris + grænse for fragtfri levering kan du se her: shop.valdemarsro.dk
   God weekend til dig også
   Kh AC

 • Maria skrev:
  8. januar 2016 kl. 11:47

  Hej Ann-Christine
  Jeg har forelsket mig i en Casalinga lysestage med et grønt mønster – den er på dit billede øverst til venstre (på denne side), men jeg kan ikke finde den på din webshop – er den mon udsolgt?
  Tusind tak for en rigtig god hjemmeside – og en super kogebog, der bliver flittigt brugt :-)
  Mvh
  Maria

  • Ann-Christine skrev:
   8. januar 2016 kl. 13:47

   Hej Maria,
   Der var lige sket en lille fejl, men den er rettet nu og du kan finde den her: http://shop.valdemarsro.dk/casalinga-lysestage-green
   Den er altså også bare så pæn i grøn! :)
   Og tusind tak for den søde hilsen, det er jeg glad for at du synes
   Kh Ann-Christine

 • Dorthe Ravn Breindal skrev:
  9. januar 2016 kl. 19:32

  Jeg er vild med din blog og din skønne positive livsstil. Jeg ser altid på dine sider hvis jeg løber tør for mad ideer – og finder altid god inspiration her. Tak for det.
  Jeg er også små forelsket i lysestagen fra casalinga og da jeg ikke fik den i julegave – så må jeg jo købe den selv :-) Jeg kunne også tænke mig den store lave skål fra samme mærke, men kan ikke finde den på siden. Den er vel ikke udsolgt?

  Fortsat god weekend,
  Dorthe

  • Ann-Christine skrev:
   9. januar 2016 kl. 21:02

   Hej Dorthe,
   Årh, hvor bliver jeg glad! Tusind tak for din søde kompliment til min blog, det er jeg virkelig glad for :)
   Skålen er desværre udsolgt, også fra Casalinga – så vi kan ikke engang skaffe den hjem til dig. Desværre! Den er nemlig super fin.
   Rigtig god weekend til dig
   Kh Ann-Christine

 • Julia skrev:
  26. juni 2018 kl. 20:22

  Du sælger ikke lysestagene mere? 😊
  Vh Julia

  • Ann-Christine skrev:
   26. juni 2018 kl. 21:32

   Nej, fremover sælger jeg kun mine bøger. Firmaet Casalinga er desværre også lukket.

 • Helle skrev:
  30. juni 2018 kl. 20:52

  Hej
  Kommer du til at forhandle de Casalinga lysestager igen? De er rigtig fine de hvide med blå dots.
  Vh. Helle

  • Ann-Christine skrev:
   2. juli 2018 kl. 11:11

   Nej, de er desværre ikke i produktion længere, da firmaet Casalinga er lukket

 • susanne skrev:
  11. december 2018 kl. 07:57

  hej 😊
  jeg har søgt på lysestager på din chop men desværre kan jeg ikke finde dem kan man stadig købe dem og vasen
  vh susanne

  • Ann-Christine skrev:
   12. december 2018 kl. 17:48

   De fåes ikke længere, da firmaet der lavede dem er lukket. Desværre ♡