Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/diy-instagram-til-facebook-sider/

DIY: Instagram til facebook sider

Jeg blev spurgt, i sidste indlæg, efter en DIY til at få instagrambillederne delt på facebook sider. Ikke blot på ens egen private facebook, men fx en facebookside som den, jeg har til min blog. Det har drillet mig en del at få det sat op, så jeg var helt jublende over at det lykkedes og jeg deler meget gerne løsningen her. Jeg synes selv, at det er rigtig fint at kunne oploade nogle af de små glimt fra hverdagen på fra instagram til facebooksiden. Alle billederne ovenfor er fra et printscreen fra min Instagram og alle fotos er taget med iPhone 4.

Sådan kan du dele instagram billeder med din facebookside

 1. Gå ind på din profil på instagram
 2. Under account klikker du på ‘edit sharing settings’
 3. Hvis du allerede har sat instagram op til facebook gør du følgende:
 4. klik på facebook linket og derefter ‘Post destination’
 5. Den står som default og poster derfor til din væg
 6. Vælg en side og derefter din facebookside.
 7. Jeg oplevede, at det først virkede dagen efter jeg havde ændret det – så måske er der behov for lidt tålmodighed nu … :)

Det var lige hvad det kunne blive til af et lille blogindlæg i dag. Julie er småsyg og sover lige nu, jeg har næsten brændt en plade hjemmebagte boller på i ovnen (arggh, at skulle vænne sig til nye ovne), og nu skal jeg råhygge sammen med Johan som vist lige trænger til lidt tosomhed, boldspil i haven og derefter boller og kakao på terrassen.

8 kommentarer
 • Michelle-Marie skrev:
  11. maj 2012 kl. 16:18

  JAHuuuu!!! Lige det jeg har villet LÆNGE, men ikke har kunnet hitte ud af :) Tak tak tak ;)

  Mvh. Michelle-Marie

  • Ann-Christine skrev:
   12. maj 2012 kl. 10:38

   Fedt at du kunne bruge tippet :)

 • Elisabeth skrev:
  12. maj 2012 kl. 07:50

  Ja, lidt tosomhed med mor kan de godt trænge til engang imellem, de der tvillinger… God bedring til Julie – og jeg håber Johan hygger sig med lidt mor-tid :)

  Kh Elisabeth, som har bedsteforældrene fra østrig på besøg og derfor for en gangs skyld ikke har hænderne fulde :)

  • Ann-Christine skrev:
   12. maj 2012 kl. 10:40

   Det er nemlig skønt at have mulighed for både tosomhed, ensomhed og allermest elsker jeg når vi alle fire er sammen. Men jeg sætter også pris på mig-tid – det det er jeg på vej ud af døren til nu :)
   Hyggeligt for jer med besøg af bedsteforældrene
   Kh AC

 • Mathilde skrev:
  4. december 2018 kl. 20:14

  På min Instagram står det ikke præcis som beskrevet, men det lykkedes mig at finde frem til det:-)
  MEN jeg kan kun få den til at dele med enten min side eller min private konto – kan du vælge begge?
  Vh Mathilde

  • Ann-Christine skrev:
   5. december 2018 kl. 09:56

   Dette er udgivet i 2012, så det har sikkert ændret sig en del siden og jeg bruger ikke selv funktionen længere

 • Bente Henneberg Søby skrev:
  10. februar 2020 kl. 21:45

  Jeg er bare nysgerrig og interesseret – hvad er Valdemarsro helt konkret? Et fysisk sted – restaurant, en gård eller andet – eller bare et hyggeligt navn til din blog og netbutik?

  • Ann-Christine skrev:
   11. februar 2020 kl. 07:10

   Valdemarsro er navnet på min blog, vores app, bøger mv. Navnet er inspireret af et sted vi boede i Sverige for 12-13 år siden, hvor jeg startede Valdemarsro
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.