Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/efterarsstemning-og-en-lille-skon-film-til-jer/

Efterårsstemning

Bladene falder af træerne, det bliver koldere og mørkere udenfor. Indendørs tænder vi stearinlys, finder tæpper frem og spiser varme supper. Jeg elsker denne årstid og i dag har jeg fundet en lille film frem til jer. Den er skøn, sanselig og jeg må advare om at måske får du – ligesom mig – lyst til at lave suppe til aftensmad. Jeg vakler lidt mellem hokaidosuppe, kartoffelsuppe eller jordskokkesuppen

Bollerne på billedet øverst, er i øvrigt en ny opskrift jeg har lavet. Med soltørrede tomater og bacon. Super lækre med en skive ost, eller som et madbrød til suppen. Opskriften kommer på bloggen i morgen.

Nyd denne lille efterårsfilm ♥

Autumn Senses | Vol. 5 from Kinfolk on Vimeo.
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • Sofie skrev:
  1. november 2012 kl. 11:49

  Efterår og suppe er to ord der ikke kan skilles ad. Jeg får helt lyst til en karry suppe med kylling og rød peber eller en traditionel tomatsuppe med nudler. Mhm. Kan næsten mærke varmen :) det er en sød lille efterårsfilm du har fundet.

  • Ann-Christine skrev:
   2. november 2012 kl. 09:20

   Uhmmm karrysuppe med kylling, den er røget på min madplan i næste uge! Tak :) Det er nemlig lækkert og jeg tror aldrig at jeg har lavet det til bloggen

 • Tulip skrev:
  1. november 2012 kl. 20:45

  Tak for en hyggelig dag. Her blev det til Kartoffel/porre suppe med groft brød efter at have set filmen.

  • Ann-Christine skrev:
   2. november 2012 kl. 09:21

   Selv tak, smukke tulip! Vi skulle også have haft kartoffelsuppen, men endte med gode rugbrødsmadder, det var lige hvad vi var til i går :)