Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/elefanterne-paa-bali/

Elefanterne på Bali

elephant-bali

Der er ikke vilde elefanter på Bali, men vi kunne ikke modstå fristelsen til at tage turen til Elefantparken i Taro. Opleve og nusse lidt med elefanterne, prøve at ride på en elefant og bare hygge i et par timer.

Elefanterne kommer fra Sumatra, hvor de lever vildt i naturen, men også i høj grad er truet af krybskyttere. På Bali i elefantparken bliver de teamet op med en personlig elefantpasser, som passer dem og træner dem til at ride med turister, lave kunstner – og selv om jeg altså holder mest af tanken om vilde elefanter i naturen, så havde vi indtryk af at elefanterne her havde det godt og trives.

Det er en ret så pebret oplevelse, i forhold til prisniveauet her på disse kanter – svarer lidt til en tur i Legoland. Men det var så fin en oplevelse at fodre elefanterne, nusse med dem, ride på dem og opleve det fine elefantshow der.

elefant-indonesien elefanter-paa-bali elefantfoedder elefantpark-bali elefantridning_bali elephant-bali-visit  elephantshow

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
7 kommentarer
 • Cecilie B skrev:
  8. april 2015 kl. 08:21

  Ah, der har jeg også været. De må have lavet meget OL siden da så – for vi havde et virkelig dårligt indtryk af deres trivsel, ikke mindst på grund af en stor elefant, som havde en kort kæde om benet og derfor kun kunne bevæge sig 5-6 meter for derefter at vende om og gå tilbage. Den var tydeligvis blevet helt skør af det. Men godt at høre, de har rettet op på det – for det et jo ret spændende at se de store dyr tæt på!

  • Ann-Christine skrev:
   9. april 2015 kl. 09:22

   Ja, det er rigtig spændende!
   Det lyder ikke som eneste oplevelse I havde. Heldigvis virkede det ved vores besøg, både hvad vi så og hørte, til at de havde det rigtig godt

 • Sara skrev:
  9. april 2015 kl. 23:34

  Hvor er det skønt at læse om jeres rejse.
  Min kæreste og jeg skal til Bali og Gillis Islands på sommerferie, så jeg kunne virkelig godt tænke mig at høre om gode overnatningssteder. Vil du skrive et indlæg med dette? For alle tips oh tricks er vi interesseret i :-)
  Mange hilsner fra Sara

 • Sara skrev:
  11. april 2015 kl. 22:54

  Ih hvor fedt. Det vil jeg glæde mig til at læse og ikke mindst prøve.

  Det ligner et sandt paradis på billederne, så hvis bare det er halvt så smukt, kan det kun være helt fantastisk :-)

  Kh.
  Sara

 • Katja skrev:
  12. juni 2018 kl. 11:11
  • Ann-Christine skrev:
   12. juni 2018 kl. 12:18

   Ja, det er virkelig forfærdeligt – og jeg ved det godt nu, men vi blev først opmærksomme på dette et stykke tid efter rejsen.
   Vi ville heller ikke vælge en lignende oplevelse i dag!

   -vi havde dog ikke mistanke om misrøgt eller oplevede dårlige forhold da vi var der og blev orienteret om at mange af elefanterne var redet fra områder med meget krybskytteri og derfor var ‘ i den gode sags tjeneste’ om det var ren salgsgas, kan vi fint stille spørgsmålstegn ved set i bakspejlet.