Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-hilsen-fra-baerfolket-bog-af-lene-kaaberbol/

En hilsen fra bærfolket – bog af Lene Kaaberbøl

 

Jeg elsker det univers som Lene Kaaberbøl er helt eminent til at skabe. Det er ikke så mange år siden at jeg læste hele serien med Skammerens Datter, faldt over bogen på besøg hos børnenes kusine, som dengang læste den. Jeg bladrede lige i den og kunne ikke ligge den fra mig igen.

Jeg elsker at stimulere børnenes fantasti, fortælle dem historier og give dem små glimt af noget magisk i deres verden. Bogen her giver en god bund for mange flere selvfortalte historier – og jeg er sikker på, at den godt kan tåle en genoplæsning til sommer i bærsæsonen.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
10 kommentarer
 • Øglemor skrev:
  30. januar 2012 kl. 20:17

  Ja, det er ret vildt så god den te er. Blev totalt overrasket (glædeligt), da jeg lavede en kande forleden. Når posen engang er tom, skal jeg helt klart ind i Østerlandsk tehus efter mere. Mmmm.

  • Ann-Christine skrev:
   31. januar 2012 kl. 22:16

   Jeg er også helt, helt vild med den. Den fortjener sit eget blogindlæg :)

 • 30. januar 2012 kl. 21:12

  Hvor er det fantastisk, at Lene Kaaberbøl har skabt endnu et (og denne gang ægte “lækkert”) univers.. Det er hun godt nok skarp til. Og sikke en lækker gave!

  • Ann-Christine skrev:
   31. januar 2012 kl. 22:17

   Ja, hun er virkelig god

 • 30. januar 2012 kl. 23:03

  Sikke dog en lækker gave. Hvordan kan det være du modtog den?
  Kh Kamilla

  • Ann-Christine skrev:
   31. januar 2012 kl. 22:19

   Det var Den Gamle Fabrik´s PR afd som skrev og spurgte om de måtte sende mig en gave. Og det måtte de da selvfølgelig gerne :)

 • Marianne skrev:
  31. januar 2012 kl. 17:59

  Hvor hyggeligt :0) Jeg fik også lige anbefalet bogen i weekenden. Hvad hedder teen? Jeg er altid på jagt efter en god te. Er for tiden vild med Kusmi teen Imperial Label, som er en grøn te med bl.a. lakridsrod og appelsin.

  • Ann-Christine skrev:
   31. januar 2012 kl. 22:29

   Cool Mint, og den kommer på bloggen i morgen med sit helt eget indlæg, så god er den :) Uiii, din kusmi te lyder også fantastisk

 • Jette Møller Rasmussen skrev:
  23. marts 2015 kl. 11:39

  Jeg er en ældre årgang men alligevel kan jeg ikke dy mig for fortælle dig, at du rammer ret præcis de steder som jeg holder af i østen. B.la. Hoi Ann . Tag for din fine måde at beskrive ting på og dine dejlige billeder det forsøde min hverdag TAk

  • Ann-Christine skrev:
   23. marts 2015 kl. 13:18

   Kære Jette,
   Hvor er det skønt at høre, det er så hyggeligt at dele rejseoplevelserne her og jeg er rigtig glad for din søde hilsen.
   Hoi An var virkelig skøn. En helt særlig oplevelse for os.
   Kh AC