Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/et-lille-strejf-af-sommer-lakridskoldskal/

Et lille strejf af sommer – lakridskoldskål


Her er et af de virkelig nemme sommerlækre tips! Selvfølgelig kan koldskål laves fra bunden, hvilket jeg reelt set foretrækker for det meste. Men nogle gange er det altså også rigtig rart bare at hoppe over det allerlaveste gærde, specielt hvis det kan gøres ret lækkert alligevel. Jeg synes, der er himmelvid forskel på kvaliteten af købt koldskål, nogle smager virkelig syntetisk og tamt, mens andre er fyldige og lækre. Min købefavorit er Irmas, Thises eller Nettos Løgismosevariant og så er jeg blot pimpet den med 1-2 tsk lakridspulver i dette tilfælde.
En smag af sommer på en regnvejrsdag!

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • Øglemor skrev:
  11. august 2011 kl. 22:38

  Mmm – det lyder superlækkert, og jeg ville virkelig ønske (som mange gange tidligere), at jeg kunne lide koldskål. Jeg prøver hvert år, men der er bare et eller andet med kærnemælkssmagen, jeg ikke er god til. Øv.

  Bortset fra det, så har jeg hamstret lakridspulver til den store guldmedalje ovre i Netto, for selv om jeg ikke er vild med koldskål, er det jo lækkert at kunne pimpe alt muligt andet med det. Mmm…

  • Ann-Christine skrev:
   13. august 2011 kl. 07:34

   Og så duer det jo ikke med koldskål for dig. Kan ikke rigtig se at kærnemælken kan erstattes, vel?
   Ja, lakridspulveret smager virkelig fantastisk og er genial i smoothies også

 • Marian skrev:
  12. august 2011 kl. 13:47

  Også et hit hos mig denne sommer! Jeg elsker smagen af lakrids – og den får man jo med lakridsrodspulver UDEN tilsat sukker. Det er jo bare malet lakridsrøddder =) Må jeg i øvrigt også anbefale lakridsrodspulver sammen med vaniljeis, rabarbermuffis eller hvid chokolade. Uhmnnn

  God weekend!

  • Ann-Christine skrev:
   13. august 2011 kl. 07:38

   Marian, Gode forslag og ja, det pulver er jo faktisk sundt ik´ :-) Jeg elsker smagen og bruger det glædeligt i alt muligt – især smoothies er et hit herhjemme