Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fa-succes-med-at-blogge_kursus/

Blogkursus – Få succes med at blogge

blogkursus

Hele denne fantastiske blogverden startede for mig, en ganske almindelig dag i januar 2007, hvor jeg googlede efter inspiration til at bage italienske biscotti.

Jeg kendte ikke begrebet blog på det tidspunkt, men jeg fandt en fin opskrift på det skønneste site – jeg blev hængende og suget ind i den livsglade, æstetiske og inspirerende stemning og fandt efter kort tid ud af at det var en blog, jeg var havnet på. Jeg fandt flere blogs at læse med på og i starten af april 2007 besluttede jeg at starte min egen blog.

Vi boede i en lille ældre del af Malmø, som hed Valdemarsro og derfra kom navnet til bloggen. Jeg synes det kunne være en hyggelig måde, hvorpå min søster og mor, som boede i Jylland, kunne følge lidt med i vores liv i København/Malmø og så kunne jeg bruge bloggen til at samle et arkiv med mine egne opskrifter. De første mange, mange måneder var det kun min søster og mor der læste med. Senere oplevede jeg, at en blog også er et socialt medie og at det er noget så hyggeligt, at der er nogen der læser med. Det er den fineste måde at netværke og dele inspiration med andre, som har de samme interesser som jeg selv.

Da jeg startede Valdemarsro.dk i april 2007, anede jeg intet om at blogge, om at lave en hjemmeside, html-koder, wordpress, billederedigering, plugins og photoshop, men jeg købte mit eget domæne, lånte og købte en stak bøger om html og photoshop og på en eller anden måde lykkedes det mig at sætte wordpress op. Det har kostet sene aften og nattetimer, mange kopper kaffe og jeg fik rigtig meget erfaring af det. Erfaring som jeg senere brugte til at starte en webshop, som jeg efter et par år solgte videre.

Hvis du kigger tilbage i arkiverne på bloggen, vil du opdage at de første måneder jeg bloggede er pist væk – årsagen er en opdatering på bloggen, som gik galt tilbage i januar 2010. Alt blev slettet, billeder, indlæg osv og jeg havde et par søvnløse nætter på den konto. Det lykkedes heldigvis at redde en hel del og jeg blev den erfaring rigere.

Da jeg startede med at blogge havde jeg ikke overvejet, at jeg på et tidspunkt skulle komme til at tjene penge på at blogge – ja, ligefrem næsten at kunne leve af det. I 2010 satte jeg første gang google annoncer på bloggen, og på en virkelig god dag tjente jeg omkring en 10´er på de annoncer, men min gennemsnit lå nærmere på 2-3 kroner om dagen. Jeg prøvede også med affiliatesbannere og tjente knap og nap 50 kr det første år på det. Det er nemlig ikke bare sådan lige til og det kræver lidt viden for at gøre disse ting rigtigt … og igen er jeg blevet mange erfaringer rigere.

Jeg er i det hele taget blevet mange, mange erfaringer rigere, siden jeg startede med at blogge i 2007 og den erfaring vil jeg virkelig gerne give videre og bruge til også at hjælpe andre – måske dig? – med at få endnu mere glæde af denne fantastiske blogverden.

Jeg gik derfor sammen med webnørden Lars Bachmann om at afholde en række kurser i at få succes med at blogge. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Lars og vi er et rigtig godt match i både praktisk og teknisk erfaring og kan sammen komme hele vejen rundt omkring fordele og muligheder ved at blogge på vores kurser.

Vi har lavet kurset i første omgang til iværksættere, selvstændige og virksomheder som gerne vil i gang med at blogge, men hvis du er privatperson og gerne vil i gang med at blogge seriøst og have endnu mere ud af din blog – så er jeg sikker på at det også er interessant for dig.Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
52 kommentarer
 • 6. juni 2013 kl. 10:17

  Kære Ann-Christine,
  Sikke et fantastisk initiativ og det trækker en hel del i mig, men jeg kan ikke lade være med at tænke om 7 timer er nok til at komme rundt om alle de emner der er i programmet? Eller har jeg misforstået noget?
  Håber på at kunne overtale manden og drengene til en forlænget weekend i Århus, så jeg kan komme og være med ;)
  Mange solrige hilsner fra Kamilla.

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2013 kl. 10:57

   Hej Kamilla,
   Dejligt at høre at du er interesseret – det kunne være rigtig hyggeligt at møde dig også :)
   Der er slet ingen tvivl om, at det bliver en meget koncentreret dag, vi kommer heller ikke i dybden med alle emnerne. Fx fotografering kan være et helt 2 dages-kursus i sig selv. Vi håber meget at komme omkring det hele, og vi vælger nogle af de vigtigste og tungeste emner til at gå mere i dybden med – og håber også at have tid til spørgsmål.
   Jeg håber vi ses :)
   Kh Ann-Christine

 • Joy skrev:
  6. juni 2013 kl. 10:57

  Sikke et spændende arrangement og et stort program. Ihh, hvor det frister og så endelig et arrangement i Aarhus. God initiativ:)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2013 kl. 12:34

   Dejligt at høre! Ja, der er fyldt godt på programmet den dag, jeg håber at vi ses :)

 • 6. juni 2013 kl. 11:19

  Lyder super spændende! Dog for langt væk, æv.

 • Sanne skrev:
  6. juni 2013 kl. 11:55

  Ville jeg SÅ gerne deltage i – giv endelig lyd fra dig, hvis I afholder noget i KBH :)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2013 kl. 12:33

   Det lyder godt :) vi kommer gerne til København senere. Skriv dig gerne op herinde, så er du en af de første der får besked: http://www.blogkursus.dk/nyhedsbrev/

 • Jane skrev:
  6. juni 2013 kl. 12:08

  Åh, I wish… Mangler i den grad teknisk insight og alting tager mig derfor 800 år at lave. Hvis I overvejer at sælge WP-assistance freelance, så sig lige til, ikke?

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2013 kl. 12:32

   Er det noget ala dette du mangler: http://www.conseo.dk/wordpress/klippekort -Så send bare Lars Bachmann en mail :)

   • Jane skrev:
    6. juni 2013 kl. 18:22

    Ja, det er lige præcis det, jeg har brug for! Mange tak!

    PS: Får du dine annoncer via BlogHQ, eller er det et tilfælde, at der er sammenfald?

    • Ann-Christine skrev:
     6. juni 2013 kl. 22:33

     Fedt! Selv tak :)
     Lige nu er topbanner og overlays fra webHQ (det er same/same, ik?), men sidebanner mv er ikke derfra.

 • Annabella skrev:
  6. juni 2013 kl. 12:35

  Super godt initiativ. Det lyder super spændende og fedt, at I har lysten til at hjælpe andre med blogging. Virkelig fedt. Kommer der andre kurser andre steder end Århus?

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2013 kl. 22:11

   Tak, det er jeg glad for at høre.
   Vi ved det ikke endnu, men vil ikke afvise at vi kommer til København – jeg tør dog ikke love noget … Har du tilmeldt dig her: http://www.blogkursus.dk/nyhedsbrev/

 • Madling skrev:
  6. juni 2013 kl. 13:13

  Hvor lyder det bare som en spændende dag! Tænker du også at holde kurset i København på et tidspunkt? Min blog er helt ny og jeg er sikker på, at jeg ville kunne bruge en masse af dine gode råd og erfaring :-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2013 kl. 22:12

   Jeg glæder mig også rigtig meget!
   jeg tør ikke love at vi kommer til København, men det er ikke utænkeligt at vi gør. Der er heldigvis ikke så langt med toget fra Kbh til Århus ;) Hvis det ikke lykkedes denne gang, så kan du skrive dig op her: http://www.blogkursus.dk/nyhedsbrev/

   • Madling skrev:
    9. juni 2013 kl. 11:31

    Lidt langt er der :-) 3,5 times rejsetid hver vej, og desværre ikke en mulighed med to små i huset. Jeg venter tålmodigt på et kursus lidt tættere på. Rigtig meget held og lykke 18 sep. :-)

 • Helene skrev:
  6. juni 2013 kl. 13:44

  Hvor ser det spændende ud! Har desværre stadig ammebarn til september, men hvis I gentager kurset i Aarhus vil jeg rigtig gerne med. Jeg havde aldrig fulgt en blog før jeg stødte på din. Nu er jeg helt afhængig og tjekker din blok daglig. Så tusind tak for masser af inspiration:-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2013 kl. 22:14

   Hej Helene,
   Hvor hyggeligt – det er jo lidt ligesom mig da jeg startede og opdagede blogverden :) Skriv dig endelig op til nyhedsbrevet, hvis vi holder flere kurser så får du det at vide pr mail: http://www.blogkursus.dk/nyhedsbrev/

 • unikarina skrev:
  6. juni 2013 kl. 14:48

  Jeg har læst jeres program igennem – og det lyder spændende. Er faktisk ved at lokke min chef med.
  Hvor mange er med på kurset – og hvornår er der tilmeldingsfrist? På forhånd tak.

  • 9. juni 2013 kl. 10:48

   Det vil være fedt hvis dig og din chef kan komme med. Som det ser ud nu er der ikke behov for tilmeldingsfrist, men nærmere “Først til mølle” :-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2013 kl. 22:19

   Det lyder rigtig godt
   Der er ikke som sådan nogen fastsat tilmeldingsfrist, men der er begrænset antal pladser.
   Jeg håber vi ses :)

 • Ida skrev:
  6. juni 2013 kl. 15:32

  Det lyder super spændende. Og så dette vist være den rette anledning til at sige, at det er for sejt, hvad du har drevet det til med Valdemarsro!

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2013 kl. 22:24

   Hej Ida,
   Tak! Det har også været en skøn rejse, som langt fra er slut :) – sådan er det vist at blive vild med at blogge
   Kh Ann-Christine

 • opholdsrum skrev:
  6. juni 2013 kl. 15:54

  Ufff, det gad jeg bare godt. Det må dog vente, til jeg engang går hen og er lidt mindre fattig og studerende!
  Men god fornøjelse – og rigtig god idé! :-)
  Mvh Ísbjörg

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2013 kl. 22:25

   Hej Isbjörg,
   Tak! Du er velkommen til at skrive dig op her: http://www.blogkursus.dk/nyhedsbrev/ måske byder der sig en mulighed en anden god gang :)
   Kh Ann-Christine

 • 6. juni 2013 kl. 16:29

  Nej undskyld mig, men er nødt til at kommentere. Jeg tager gladeligt til både London og USA for at komme på et kursus. Har sågar taget til London for et 3-timers kursus og hjem igen og så synes I, at der er for langt fra København til Aarhus? Det er 3 timer med tog (hvor man kan få kaffe, internet, fred fra børnene og læst en avis). Kom da afsted med jer – det er også sundt at se noget andet ind i mellem.

  Jeg holder de fleste af mine kurser i Aalborg med start kl. 9.30. Sidste gang var der en deltager fra Fyn og to fra Nordsjælland. De var stået op mega tidligt (næsten nat) for at køre herop for et 3-timers kursus. Kridt skoene og kom til Aarhus…. ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2013 kl. 22:31

   Du er altid hjertelig velkommen til at kommentere!
   -jeg rejser også gerne efter et godt kursus, og elsker i det hele taget at komme lidt ud! (Har dog hverken rejst til USA eller London efter et kursus – endnu! -men tanken lyder helt skøn)

 • Christina Wonsbeck skrev:
  6. juni 2013 kl. 20:59

  Jeg vil vildt gerne deltage i kurset, jeg skal bare lige høre om det er relevant for mig. Jeg har haft min blog i et års tid nu. Jeg har fundet min stil nogenlunde, men jeg synes stadig jeg mangler rykket for at få flere læsere og succes med bloggen. Jeg har virkelig et budskab jeg gerne vil ud med, men kun 22 følgere på Bloglovin’. Jeg er privatperson, som gerne vil gøre min blog til en levevej. Jeg læser medievidenskab og vil bagefter læse til stylist, og min blog handler om mode. Er kurset noget for mig?

  Vh
  Christina Wonsbeck

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2013 kl. 22:41

   Hej Christina,
   Det lyder godt! Jeg tror sagtens det kan være noget for dig, også i betragtning af, at du gerne vil gøre din blog til en levevej på sigt. Der vil selvfølgelig være nogle ting på kurset, hvor du allerede har erfaring, men jeg er sikker på at du også vil få en masse inspiration og viden med dig hjem.
   Jeg håber vi ses :)
   Kh Ann-Christine

 • Maria Marker skrev:
  16. august 2014 kl. 14:55

  Hejsa

  Jeg er helt ny i denne her blog verden men har en stor trang til at starte min egen kreative sid. Hvad koster kurset? Synes nemlig ikke jeg kunne se en pris:)

  Mange hilsner
  Maria

  • Ann-Christine skrev:
   18. august 2014 kl. 16:56

   Hej Maria,
   Lige pt har vi ikke nogle nye kurser i støbeskeen, men skriv dig endelig op til nyhedsbrevet, så får du besked med pris og sted, så snart der er nyt.
   Og det lyder som en fantastisk ide at starte din egen side, rigtig god fornøjelse med det.
   Kh Ann-Christine

 • Christina skrev:
  27. august 2015 kl. 09:16

  Hej Ann-Christine,
  Jeg kan se, at jeres kursus d. 18. september er udsolgt. Er det muligt at blive skrevet på venteliste såfremt der skulle komme afbud?
  Kh Christina

  • Ann-Christine skrev:
   28. august 2015 kl. 11:33

   Hej Christina,
   Vi har desværre ikke planlagt kurser i år – har bare ikke fået rettet sitet til. Beklager, men skriv dig gerne på nyhedsmail på blogkursus.dk så skriver vi når der er nyt
   Kh AC

 • 12. oktober 2015 kl. 15:55

  Planlægger du/I et nyt kursus? Er lige faldet over det og er meget interesseret i at deltage.

  • Ann-Christine skrev:
   12. oktober 2015 kl. 19:45

   Muligvis kommer der noget i foråret. Skriv dig endelig op til nyhedsbrevet på blogkursus.dk så skriver vi når der er nyt :)

 • Charlotte skrev:
  20. november 2015 kl. 11:02

  Kære Ann-Christine,

  Tak for en fantastisk inspirerende blog og stort tillykke med den nye webshop – godt gået!
  Jeg har fulgt din blog i 1-2 år og ser på den flere gange om ugen. Jeg henter mange ideer til aftensmad når jeg selv løber tør for ideer! Tak for det.. Det er nogle flotte billeder du har og en meget overskuelig hjemmeside/blog.
  Min veninde og jeg er ved at lave os en blog og har et par spørgsmål til dig, som jeg håber du vil besvare.
  Jeg har ledt længe efter et godt tema til vores wordpressside men det er bare ikke helt godt.Jeg kan vældig godt lide det tema du har på din hjemmeside. Vil du afsløre hvilket tema du kører med?
  Vi øver os også meget i at tage billeder, men heller ikke dette er helt let – ihvertfald ikke indendørs. Har du nogle gode fif eller et forslag til en god bog om fotografering?

  Tak for din inspiration her på siden.. ;-)

  Bedste hilsner
  Charlotte

  • Ann-Christine skrev:
   20. november 2015 kl. 11:49

   Hej Charlotte,
   Tusind tak for din søde hilsen og pæne ord om min blog! :)
   Jeg har ikke bygget min blog op over et tema, den er håndkodet fra bunden, så det kan jeg desværre ikke hjælpe med.
   Billeder er øvelse, øvelse, øvelse og så har Casper Tybjerg skrevet nogle gode bøger om det tekniske i fotograferingen, dem læste jeg for et par år siden og synes de var gode :)
   God fornøjelse og god arbejdslyst med jeres blog
   Kh Ann-Christine

 • annitta scheel skrev:
  20. december 2015 kl. 12:20

  Hej
  jeg vil meget gerne høre hvornår næste kursus er i år 2016 og hvad prisen er
  på forhånd tak :)
  og rigtig glædelig jul

  mvh Annitta Scheel

  • Ann-Christine skrev:
   20. december 2015 kl. 12:59

   Hej Annitta,
   Vi har ikke planlagt noget for 2016, men måske det kommer. Skriv dig meget gerne op til nyhedsbrevet på http://www.blogkursus.dk så sender vi mail, så snart der er nyt (både med sted og pris)
   Rigtig glædelig jul til dig
   Kh AC

 • Kathrine skrev:
  28. december 2015 kl. 22:38

  Kære A.C

  Holder du stadig kurser om at blogge? Jeg synes, blogverdenen virker utrolig spændende, men jeg ved slet ikke, om det er noget, jeg kan finde ud af og / eller tør kaste mig ud i… 😃
  Kh Kathrine

  • Kathrine skrev:
   28. december 2015 kl. 22:39

   Ups ser først nu kommentaren ovenfor.. Det beklager jeg 😃

   • Ann-Christine skrev:
    29. december 2015 kl. 15:19

    Hej Kathrine,
    Helt okay – jeg synes du skal kaste dig ud i det – måske lidt i hemmelighed i første omgang, for lige at prøve det lidt af helt for dig selv. Det var sådan jeg startede og det kan varmt anbefales ;)
    Og så i mellemtiden skal jeg nok lige prøve om jeg ikke kan få fundet på noget godt der kan hjælpe lidt mere på vej også :)
    Kh AC

    • Kathrine skrev:
     8. januar 2016 kl. 15:50

     Hej igen
     Tusind tak for dit fine svar. Jeg har lige meldt mig til dit foredrag i Grenaa d. 14/1, så der glæder jeg mig til at høre lidt mere om blogverdenen :-)

     • Ann-Christine skrev:
      9. januar 2016 kl. 20:54

      Ej, hvor hyggeligt! Jeg glæder mig til at møde dig – og kom endelig hen og sig hej, så kan vi da lige få hilst på hinanden :)
      Vi ses i næste uge
      Kh AC

 • Winnie skrev:
  18. juli 2016 kl. 10:08

  Hej Ann-Christine
  Dejlig dejlig side du har skabt her – har med stor fornøjelse brugt flere af dine opskrifter.
  Jeg overvejer meget at tage med på dit i kursus i blogging, når der blir et hold igen – men mangler en pris. (Er tilmeldt på linket)
  Hvad koster kurset?
  Kh
  Winnie

  • Ann-Christine skrev:
   18. juli 2016 kl. 11:33

   Hej Winnie,
   Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak :)
   Blogkursus er lidt på pause pt, men der kommer nok noget på et tidspunkt, i hvilket format og til hvilken pris ved jeg ikke endnu, mens sender mail ud så snart det er klar :)
   Kh AC

 • Winnie skrev:
  18. juli 2016 kl. 17:32

  Super!
  Fortsat god dag til dig.
  Kh
  Winnie

 • Mathilde skrev:
  20. februar 2018 kl. 02:19

  Hej Ann-Christine.
  Jeg er hyppig bruger af dine lækre madopskrifter, og er selv på vej ind i blogverden. Jeg har derfor også kigget lidt på forskellige temaer fra WordPress, men jeg er stadig lidt usikker på om jeg skal vælge et gratis eller betalt tema. Hvad har du gjort? Og hvad hedder det tema du har brugt på din blog?
  Bedste hilsner Mathilde.

  • Ann-Christine skrev:
   21. februar 2018 kl. 09:31

   Hej Mathilde,
   Jeg er ikke længere opdateret på hvilke wp-temaer der er gode eller anbefalelsesværdige, da jeg de sidste år fået specialkodet hele min blog og betalt en grafisk designer for at designe Valdemarsro. Det er en ret stor udgift, som jeg ikke vil anbefale en nye blogs.
   Ift valg af tema, er det vigtigste at det er et tema som bliver opdateret og vedligeholdt løbende. Det kan du måske læse lidt om på wordpress.org.
   God fornøjelse med din blog
   Kh AC

 • Pernille Jensen skrev:
  3. august 2018 kl. 03:39

  Hejsa. ❤

  Jeg ville bare høre om du havde nogle ideer om hvornår du måske vil afvikle et kursus igen omkring at blogge? 😊

  Kærlig hilsen Pernille Jensen. ❤

  • Ann-Christine skrev:
   3. august 2018 kl. 09:38

   Hej Pernille, det er ikke helt lagt på hylden, men er på en længere pause og det bliver desværre ikke i år, da jeg har valgt at fokusere på at skrive en lille serie kogebøger ♡
   Kh AC