Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fester-skal-der-flere-af/

Fester skal der flere af …

avenue-hotel-high-teaEller ja, både fester, men også bare sammenkomster, middage, brunch og samvær med familie, gamle venner og nye venner.

Der er nemlig noget jeg har tænkt lidt på … Når vi kommer hjem, så vil jeg gerne være bedre til at ses. Både med de mennesker jeg holder af og kender i forvejen; vores familie og venner, men også bedre til at møde nye mennesker og invitere på en brunch hjemme hos os, en grillaften i haven, et søndagskagebord eller bare en kæmpe omgang familieliv-venlig god hjemmelavet bolognese (den fra min bog, drømmer både jeg og Julie, om i øjeblikket).

Det behøver nemlig ikke være fancy eller kræve specielt meget, og det er jo ikke den tid det har taget at tilberede maden det handler om, eller om servietterne er pænt foldet. Det er selskabet, det sociale og at være sammen med andre mennesker og jeg synes nogle gange, at vi trænger til at komme hinanden lidt mere ved. Vi er egentlig selv okay til at ses med dem vi kender i forvejen, men vi kunne ærlig talt godt være lidt bedre til at tage intiativ til at se nye mennesker i vores liv. I Vietnam blev vi helt spontant inviteret til at fejre nytår hos en sød familie i Vietnam og det inspirerede virkelig til at tage den gæstfrihed med hjem til Danmark.

Så det vil jeg være bedre til! Havde jeg været hjemme lige nu, så havde jeg fluks gået i gang med at planlægge en påskefest – men det må vente og blive til en skøn midsommerfest i haven :)

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
6 kommentarer
 • Dorte skrev:
  19. marts 2015 kl. 09:28

  Jeg er så enig med dig i, at vi godt kan blive bedre til at holde fester, sammenkomster mm. Jeg må også erkende at her mens børnene har været helt små, så har overskuddet til tider manglet, men nu pibler det frem igen og jeg har skam lige inviteret til 40-års fødselsdag :-). Rigtig god dag

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2015 kl. 11:45

   Det samme her, som småbørnsfamilie – og hvor fedt med planlægning af fødselsdagsfest!
   Jeg håber du får en fantastisk fest – med dans, sjov og lige som du ønsker dig det.

 • 19. marts 2015 kl. 09:47

  Sammenkomster gør livet værd at leve – tænk på italienerne, som aldrig spiser alene:-)
  Jeg har også altid elsket store sammenkomster med langbord og lækre små retter, godt brød og et glas limonade eller vin efter alder og smag:-)!!
  God ide – gør det!

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2015 kl. 11:49

   Jeg synes den italienske madkultur er noget så inspirerende – ligeså med Frankrigs og Spaniens. At mødes ude og spise sammen. Enkel mad af høj kvalitet og sammenkomster som en del af hverdagen.
   Det er fantastisk

 • Mutti skrev:
  22. marts 2015 kl. 15:30

  Ja! Fester kan der blive flere af, hvis vi kunne være mere impulsive.. Og det behøver slet ikke blive skruet op til noget dyrt med flere retter mad! Som familie er i rigtig gode til at aftensmaden hos jer på en søndag også kan blive til en fest, når vi skåler i saftevand med brus i ! Og helt skønt er det jo, at der måske pludselig også bliver holdt en tale ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   23. marts 2015 kl. 13:06

   Du er sød og ja, vi prøver ofte at gøre det lidt festligt – har to skønne hjælpere, som altid er klar på en ‘fest’ ;)