Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fine-blogs/

Fine blogs jeg læser lige nu …

fine blogs jeg læser

Jeg bliver jævnligt spurgt til hvilke blogs jeg selv læser – og det er svært at svare helt enkelt på. For nogle blogs læser jeg fast, nogle kigger jeg forbi indimellem og andre kommer jeg forbi ved et fint og inspirerende billede fra bloglovin, instagram eller facebook.

Denne nye ‘bloganbefaling’ kategori her på Valdemarsro.dk har været i tankerne længe, og nu skal det altså være – for jeg vil nemlig vældig gerne tippe jer om skønne og fine blogs, som jeg selv holder meget af at kigge forbi, hvad end det er på daglig basis eller bare indimellem. Jeg vil fremover tippe mindst en gang om måneden om 3 skønne og gode bloggere, som jeg er glad for at læse med hos. Og hvad er da næsten bedre end at starte på selveste Valentines Day med at sprede lidt sød linklove ♡

De blogs som jeg læser er meget forskellige fra hinanden, og i grunden er det ofte også temmelig forskellige fra min egen blog. Nogle af dem er fyldt med fine lækre billeder, nogle byder på kreative fine ting og andre er bare helt vidunderligt velskrevne, reflekterende og tankevækkende. Jeg læser vel nærmest lige del danske og engelsksprogede blogs – og synes det er noget så hyggeligt at læse med hos søde bloggere udenfor vores landegrænse.

You better be fierce

Bloggen You better be fierce er virkelig en fantastisk kombination af sjove indlæg, dybe tankevækkende alvor, fine tips, skør, spøjs, skøn og bare helt sin egen!

Tidligere bloggede Kia på Fierce og Fattig i en lang årrække, indtil hun lukkede den ned og startede på sin nuværende blog. Jeg har mødt Kia nogle gange og hun er også rigtig sød offline. Udover at læse med på bloggen, så kan jeg varmt anbefale at følge Kia på instagram, facebook og snapchat (fierceogfattig)

Love taza blog

Og så skal vi videre et smut til New York, hvor bloggeren Naomi bag bloggen Love Taza holder til.  Love Taza er en familieblog, hvor man følger Naomi og hendes smukke familie på fem. Som læser bliver man taget med ind i deres hjem, rundt i New Yorks gader, med på oplevelser og rejser. Jeg kigger forbi bloggen ugentligt og enten skimmer eller læser indlæggene – og så bliver jeg hver gang betaget af de utrolig farvefine billeder – og overvejer gang på gang, om jeg skulle begynde at udvide mit sortiment af læbestifter … (ejer én læbeblyant og er ellers klart til øjenmakeup fremfor læbestift)

Den kreative sky - blog

Den kreative sky blev jeg tippet om af en veninde – hun havde spottet disse fine, fine riskaniner og kaninposer og var ved at sy dem. Bloggen bliver opdateret cirka en gang ugentligt og jeg kigger forbi den et par gange om måneden – og hver gang kommer jeg til at klikke lidt rundt på alle de fine kreative påfund og smuk inspiration. Hvad end man er til kreative DIY´s med karton, stof, klister og papir – så er der noget for enhver smag på Den Kreative Sky.

Heidi som står bag bloggen har også en virkelig fin instagram profil, som I kan følge her.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
9 kommentarer
 • 14. februar 2016 kl. 08:59

  En anden amerikansk blogger, der virkelig kan anbefales, er Joanna Goddard, der står bag bloggen A Cup of Jo, http://cupofjo.com/, som jeg har læst med på i efterhånden en god håndfuld år. Og det er mere, end hvad man kan sige om de fleste blogs, jeg følger med hos :)

  • Ann-Christine skrev:
   15. februar 2016 kl. 11:38

   Cup of Jo har jeg også læst en del, dog lidt sjældnere nu efter den bliver skrevet af så mange forskellige skribenter, og ikke kun Joanna.

 • Line Damsgaard skrev:
  18. februar 2016 kl. 22:45

  Jeg har lige bagt en variation af dette dejlige brød, da jeg stod med en rest pizzadej (og ost fra pizza-projektet). Det er garanteret bedst nybagt, men da menuen i morgen netop er suppe – og vi var mætte i pizza – får det lov at vente med at blive spist, selvom det var svært at lade det ligge. Glæder mig til at smage på det!

  Jeg kom dog til at tænke på – hvad ville du gøre med det? Køleskab eller ej? Normalt ville jeg holde mig fra at putte brød på køl, men der er jo også godt med ost i? :)

  • Ann-Christine skrev:
   21. februar 2016 kl. 16:43

   helt okay – jeg svarer derovre ;)

 • Line Damsgaard skrev:
  18. februar 2016 kl. 22:46

  Og hov, kommentaren var selvfølgelig til ostebrøds-opskriften ;)

 • Stine skrev:
  8. juni 2016 kl. 22:01

  Hej AC

  Vil du mon snart lave et næste kapitel på denne? 😊
  Bedste hilsner fra Stine

  • Ann-Christine skrev:
   9. juni 2016 kl. 21:44

   Ja, det kan du tro!
   Godt du husker mig på det, for det vil jeg da hellere end gerne snart gøre.
   Kh AC

 • jeanette skrev:
  2. juni 2019 kl. 12:39

  Hejsa

  Tak for en dejlig hjemmeside, vi startede selv vores egen http://www.jeanettesfamilie.dk
  her d. 30 maj, var opmuntret af at læse en af dine artikler om hvordan du startede.

  Tak herfra os!
  :)

  • Ann-Christine skrev:
   3. juni 2019 kl. 06:55

   Dejligt at høre og tillykke med jeres nye site :)