Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fyldte-chokolader-event-hos-marriott-hotel/

Fyldte Chokolader – Event hos Marriott Hotel

I onsdags var jeg inviteret til chokolade event på Mariott Hotel i København, sammen med 5 andre madbloggere. Marriott er et luksuriøst 5 stjernet hotel og omgivelserne er virkelig fine. Dessertkokken Tor Stubbe skulle lære os at lave lækre fyldte chokolader og fortalte engageret om chokolade og gav os masser tips og ideer til at håndtere chokoladen. Det var virkelig spændende og inspirerende at møde Tor, hans kollega Nynne, Mette fra Hotel Marriott, og ikke mindst de andre bloggere og at være sammen om glæden ved mad og chokolade.

Enkelt og velsmagende ren chokolade – mørk, lys og hvid. Min favorit er klart den mørke, som altid, men de to andre var også virkelig lækre. Og jeg har fået helt lyst til at lave fin konfekt med hvid chokolade.

Sofie hjælper Tor med chokoladen. Vi blev delt i tre små hold og skulle lave hver vores variant. En havtornkaramel, en Hasselnødde- og tonkapraline med karameliserede kakaobønner og pufsukker (jeg have fat i noget pufsukker, det er så sjovt og dejligt barnligt), en stjerneanisganache med espressoreduktion og sidst men ikke mindst passionsfrugtspiruletter. Eftersom vi kun var 6 bloggere var vi to på hvert hold – helt perfekt, for der var virkelig mulighed for at være med og få sparring fra Tor Stubbe og Nynne.

Jeg er helt imponeret over, at hotellets fyldte chokolader er hjemmelavede. Det giver virkelig et ekstra strejf af luksus, at der bliver kræset sådan om detaljerne sådan et sted.

Vi blev virkelig forkælet og ikke kun med chokolade. Lækker mad, skønne bobler og gode vine. Så lækkert! Og jeg vil også lige nævne deres scones, som er de mest perfekte jeg har smagt. Vi fik dem serveret med lemoncurd og hjemmelavet nutella. Mums.

Jeg tog så mange billeder og har ikke engang kunnet finde plads til alle sammen her på bloggen, så ovre på facebook siden har jeg oprettet en mappe med billeder fra chokoladefesten.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
6 kommentarer
 • Anne skrev:
  10. december 2011 kl. 14:52

  Orv, hvem der bare var masblogge, hva?? ;)
  Uhmm det ser bare lækkert ud, ren forkælelse. Nam siger jeg bare.

  Kh

  • Ann-Christine skrev:
   12. december 2011 kl. 10:32

   Det var i sandhed ren forkælelse, Anne! :)

 • Mette skrev:
  10. december 2011 kl. 19:38

  Øj, hvor lyder der fantastisk lækkert :)

  • Ann-Christine skrev:
   12. december 2011 kl. 10:32

   Ja, det var virkelig skønt – en god oplevelse

 • 12. december 2011 kl. 18:23

  Hvor lyder og ser det virkelig fantastisk ud! Sikke et virkelig lækkert besøg :) og godt med forkælelse!

  • Ann-Christine skrev:
   12. december 2011 kl. 19:46

   Ja, forkælelse er så dejligt :-)