Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/god-kaffe-gode-minder/

Kaffeoplevelser, gastronomi og skønne kulinariske minder

iskaffe rosmarin
I går eftermiddags lavede jeg mig en iskold kaffe, tilføjede en stilk rosmarin til drikken og en skål med granola og bær.
Rosmarin i iskaffen, er i øvrigt en ny ting, jeg er begyndt med indimellem. Det smager virkelig dejligt og giver et skønt krydret strejf til den gode kaffe og så ser det jo lidt pynteligt ud i sådan en iskaffe. Udover rosmarin var det denne opskrift på iskaffe med myntesirup jeg brugte – i dag brygget med Nespressos Fortissio Lungo kapsel.

Så satte jeg mig ellers ud i det lune sommervejr, nød kaffen, stilheden et øjeblik, læste lidt i min bog og så en fin lille film fra Michelin-restauranten Kokkeriet i København, som frembragte gode minder om de mange oplevelsesrige retter, jeg fik serveret på selvsamme restaurant for 2 år siden. Det var en helt specielt, overraskende og fantastisk oplevelse at spise der – som jeg skrev om her dengang. Og dybt imponerende!

For mig er en god kop kaffe en perfekt afslutning på en god middag og herhjemme hos os er det stort set altid en Nespresso kaffe vi servere både for vores gæster og forkæler os selv med.

I samarbejde med Nespresso, vil jeg i dag dele en ny fin film, som Nespresso har lavet med nogle fine inspirerende små film med nogle af Danmarks førende kokke.
Restauranten Kokkeriet har også valgt at servere Nespresso kaffe for deres gæster i restauranten. Det gør de for at sikre, at restauranten uden slinger i valsen kan servere et stabilt produkt hver aften og en kaffe af virkelig høj kvalitet til deres gæster. I kan læse meget mere om Nespresso lige her og så synes jeg altså det er lidt cool, at gæsterne hos Kokkeriet får serveret samme kvalitets kaffe, som jeg nyder dagligt herhjemme.

Se endelig med i videoen ovenfor, hvor David Johansen fortæller om hvordan han lever kreativitet ud i madlavningen, sikre kvalitet og stabilitet i serveringerne, så hver gæst får en enestående oplevelse.
Hvis I også er vilde med dokumentarserien Chef´s Table på Netflix, så er denne lille film virkelig lige sagen – det er sådan et fint lille kig ind ‘bag facaden’ og det er inspirerende at høre om den kreativitet og passion der ligger bag en af landets førende restauranter.

 

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
6 kommentarer
 • Henriette skrev:
  20. august 2016 kl. 16:16

  Vi var før sommeren inde og spise hos Kokkeriet, og jeg blev helt blæst omkuld. Jeg er helt enig i at det er virkelig en oplevelse af de helt store.

  • Ann-Christine skrev:
   22. august 2016 kl. 10:47

   Hvor dejligt at høre at du også havde en fantastisk oplevelse derinde. Vil også gerne derind igen, næste gang med Martin :)

 • Thit skrev:
  22. august 2016 kl. 08:45

  Hej kære Valdemarsro.

  Jeg tænkte, om du kunne oplyse mig om, hvem der har kontaktet dig ang. samarbejde m. Nespresso?
  Er det Nespresso selv, eller har de et kommunikationsbureau, der står for deres samarbejder?

  De bedste hilsner
  / Thit

  • Ann-Christine skrev:
   22. august 2016 kl. 11:09

   Hej Thit,
   Det er begge, i dette tilfælde – Nespresso har bedt kommunikationsbureauet kontakte mig.
   Kh AC

 • Lidia skrev:
  24. november 2016 kl. 18:58

  Hej Ann-Christine, elsker din blog og din hjemmeside….vil bare lige høre hvilken mærke af maskine du bruger til din Nespresso kaffe…?

  vh Lidia

  • Ann-Christine skrev:
   25. november 2016 kl. 12:13

   Hej Lidia,
   Tusind tak, det er jeg glad for at høre :)
   Jeg har denne maskine :)
   Kh AC