Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gr%c3%b8nne-asparges/

Grønne asparges i sommersalat

Jeg er vild med grønne asparges. De hvide af slagsen er jeg aldrig blevet helt så glad for som de grønne. Jeg elsker grønne asparges, lynristet i en smule smør på panden og serveret med intet andet end et strejf olivenolie, groft Maldon salt, frisk kværnet peber og frisk revet parmasan. Mums.

Til frokost stod den på god sommersalat. Tomater, asparges, gedegouda i tern, frisk basilikum og timian fra terrassen. Mums

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
6 kommentarer
 • 30. april 2011 kl. 16:37

  Jeg her det på præcis sammen måde :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  • Ann-Christine skrev:
   30. april 2011 kl. 22:13

   Jeg vil dog gerne lade det komme an på en prøve og Manden i mit liv sagde i dag, at vi spiser alt for få hvide asparges. Så mon ikke han finder på nogle spændende retter, så kan det jo være jeg bliver helt glad for dem alligevel :-)

 • Tenna Jepsen skrev:
  30. april 2011 kl. 18:50

  Så enkelt kan det gøres.. Skønt :-)

  • Ann-Christine skrev:
   30. april 2011 kl. 22:14

   Ja, nemt er godt. Det behøver ikke altid være så omstændigt – og velkommen her til min blog, Tenna :-)

 • Malene skrev:
  30. april 2011 kl. 21:21

  Jaaaa!!! Jeg kan også klart bedst lide de grønne :)

  • Ann-Christine skrev:
   30. april 2011 kl. 22:17

   De er så sprøde, lækre og jeg elsker at de er dèt, der for mig hvert år starter sommerens grillaftener.