Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gron-spinat-smoothie-med-avocado-og-banan/

Grøn Spinat Smoothie med avocado og banan

 

Efter formiddagens tur til tandlægen snupper jeg en flydende frokost. En flot grøn smoothie med spinat, avocado og bananer. Sådan en spinat smoothie er i øvrigt en fin måde, at trylle lidt spinat i sine børn.

Tandlægen har ordineret, at jeg skal tage den med ro den næste uges tid; ingen motion (hvorfor virker det altid modsat på mig? Når jeg får at vide jeg ikke må – så får jeg virkelig lyst til at løbe og træne) ingen varm mad, ingen løft af noget tungere end en let håndtaske – hvilket bliver lidt en udfordring, både for krudtuglerne og jeg.

Ja, og så skal jeg også passe på med at tale for meget …. Nå. Men må til gengæld rigtig gerne spise en masse is og ligge på sofaen og læse magasiner. Ok, det sidste med magasinerne sagde hun ikke. Men alt det andet er rigtigt nok. Især det med isen, kan jeg godt lide. Har heldigvis Hansen Vanilje is i fryseren.

PT5min

Grøn spinat smoothie

1 glas    5 min
1 glas
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 min
Fremgangsmåde

Det hele blendes og mælken tilføjes til du synes konsistensen er perfekt. Nydes med det samme og smager virkelig skønt.