Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/havregr%c3%b8d-med-b%c3%a6r-banan-og-smag-af-sol-og-sommer/

Havregrød med bær, banan og smag af sol og sommer

Hos Anne, som i den grad har forstand på god chokolade, fik jeg inspiration til at udvide havregrødskonceptet.

Morgenmad bestående af en solid og nærende havregrød er rigtig god at starte dagen på.

Tidligere varierede jeg med fx most banan, kaneldrys, most mango, fint revet æble (hvilket ikke faldt i god jord hos de to små smagsdommere) og nøddedrys til os voksne. Men Anne gav inspirationen til at prøve med bær. Hindbær, ribs og jordbær, smager rigtig lækkert og sammen med en halv most banan, smager det sødt og skønt af sol og sommer. Og hvis man så lukker øjnene et øjeblik, så kan man godt lige drømme sig væk til strandture, brune ben, bare tæer, friske søde jordbær og saltvand i håret.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
7 kommentarer
 • Pernille skrev:
  25. marts 2010 kl. 09:32

  JA! Sidder lidt formiddagstræt og surfer på de daglige blogsider… og nu ved jeg hvad jeg skal have til morgenmad! Havde slet ikke lyst til noget, selvom min mave er begyndt at sige mig imod, men havregrød med et frisk pift er da lige det jeg skal have. Tak for tippet – ha’ en god torsdag!

 • Anne skrev:
  25. marts 2010 kl. 15:14

  Most mango – det lyder som noget jeg skal putte i min grød! Tak for inspiration :)
  Kh Anne

 • Ann-Christine skrev:
  25. marts 2010 kl. 20:21

  Pernille, er glad for jeg kunne hjælpe :) Smagte det ikke lidt af sommer?

  Anne, det er mig der takker :)
  Og most mango er et sikkert hit herhjemme.

 • Pernille skrev:
  25. marts 2010 kl. 20:44

  Jeg er sikker på at det var smagen af sommer der fik min dag til at blive god – og måske også lidt det gode vejr ;)

 • Ann-Christine skrev:
  25. marts 2010 kl. 22:17

  Dejligt at høre :)
  Ja, det har virkelig været en skøn forårsdag i dag :) Lad os endelig få flere af dem

 • Marianne skrev:
  2. april 2010 kl. 12:49

  Havregrød går aldrig af mode. Det er den bedste start på dagen og så tager det næsten ingen tid at lave….Jeg tror også jeg vil forsøge med en gang bær.

 • Ann-Christine skrev:
  3. april 2010 kl. 19:49

  Marianne, det er en klassiker :) Bær kan anbefales