Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/havreknas-eller-bare-min-opskrift-pa-musli/

Basisopskrift på müsli

Jeg blev spurgt til en opskrift på havreknas, eller müsli som jeg også bruger det til.

Jeg laver det friskt hver gang vi skal bruge det, til fx. weekendmorgenmad eller på koldskål.

Det smager også skønt som en eftermiddagssnack på græsk yoghurt.

PT15min

Basisopskrift på musli

    15 min
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min
Fremgangsmåde

Jeg rister det hele på en pande ved middelvarme indtil det tager lidt farve og rører jævnligt, så det ikke brænder på.

Man kan også lave større portioner og så riste det i ovnen, men jeg synes det smager skønt friskt ristet og kan godt lide at variere ingredienserne fra gang til gang. Men det er nok lidt et temperamentsspørgsmål. Jeg kan godt lige at spise det sammen med bær eller frisk frugt, på ymer, A38, græsk yoghurt eller koldskål. Tror faktisk også det er fantastisk som topping på vanilleis …