Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/i-mit-kokken/

I mit køkken

Mora-Cera-Amatur-koekken

Jeg har egentlig aldrig rigtig vist vores køkken her på bloggen. Vi flyttede ind i vores hus den 1. juni sidste år og jeg har lige fra vi flyttede ind, drømt om et nyt køkken. Jeg elsker vores køkken, fordi det er så lyst, åbent og med god plads, men det er dels ‘lettere’ sminket med malede køkkenlåger, små sære løsninger rundt omkring og et komfur, som er ustabilt og varmer uens – og så vil jeg virkelig gerne have det indrettet mere praktisk og så det passer til vores behov. Uanset hvad, så elsker jeg de muligheder der er, for at få det køkken som vi drømmer om.

Jeg blev kontaktet af Mora Armatur for nogle uger siden, da de tilbød mig et samarbejde og test af et af deres armaturer, Mora Cera K7. Mora Cera blev lanceret i Danmark i maj, så det er ret nyt på markedet og jeg kendte det ikke i forvejen – men faldt for både det fine design og den miljøvenlige profil, så jeg takkede ja til tilbudet. Først overvejede jeg, om jeg så skulle få skiftet køkkenvasken også, så det passede pænere sammen, men jeg besluttede at vente, til vi skifter hele køkkenet.

Det er virkelig nogle gange de små ting der gør forskellen. Jeg kunne godt være tilbøjelig til at have fokus på de store ting, som køkkenlåger, bordplade og hårde hvidevarer – men ved at få et nyt, lækkert armatur i det gamle køkken, så blev jeg mindet om, hvor stor en forskel et lækkert armatur kan gøre. Jeg har desværre ingen billeder af det gamle, da jeg altid gjorde mig umage med at undgå, at få det med på billeder …

SneakPeak-i-mit-Koekken

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
4 kommentarer
 • Susanne skrev:
  21. maj 2013 kl. 09:47

  Uh vi er lige midt i et køkken udskiftnings projekt, dvs. intet køkken før end om 7 uger, hjææælllppp, og jeg leder efter armatur og synes næsten man bliver forvirret jo mere man leder. Nu tror jeg lige at jeg vil kigge nærmere på dette mærke, så tak for inspirationen :-)

  • Ann-Christine skrev:
   21. maj 2013 kl. 10:41

   ja, det er næsten det værste ved at skulle have nyt køkken – perioden mens der bygges om. Men det er forhåbentlig det hele værd! Rigtig god fornøjelse med jeres køkken, og jeg kender godt det med armaturforvirring. Men jeg synes faktisk disse er virkelig fine og til gode priser.
   Kh Ann-Christine

 • Sara skrev:
  22. maj 2013 kl. 12:54

  Synes altså jeres køkken er så fint og charmerende -gamle låger eller ej – det er lyst, åbent og (vigtigt) i forlængelse af alrum, så man er med selvom man er i køkkenet!

  • Ann-Christine skrev:
   22. maj 2013 kl. 22:53

   Det er sødt af dig, og ja – det var faktisk også det med lyst, åbent og alrummet jeg faldt for da vi købte huset. Men det er så skramlet inde bag lågerne … og så er der den ovn som jeg endnu ikke er blevet ordentlig venner med ;)